BIST 10.265
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.394,35
HABER /  GÜNCEL

Fırındaki hırsızlık anı kamerada

İzmir'in Karabağlar ilçesinde fırıncıyı oyalayarak kasadaki parayı çalan karı koca güvenlik kameralarına yakalandı.

Abone ol

Karı koca ve kendilerine gözcülük yapan arkadaşları tutuklanarak cezaevine gönderilirken kameralarda fırıncı tarafından fark edilen şahsın karısını bırakarak kaçtığı görüldü.

Olay, Karabağlar ilçesi Eskiizmir semti 3915 sokak numara 9'daki ekmek fırınında meydana geldi. Z.S.'ye (53) ait ekmek fırınına gelen Gülten P. (20) isimli kadın, önce bir Trabzon ekmeği istedi. Fırın sahibi ekmeği keserek hazırladığı sırada Gülten P. bir ekmek daha istedi.

Bu sırada Gülten P.'nin kocası olduğu öğrenilen Bayram P. de ekmek alma bahanesiyle içeri girdi. Birbirlerini tanımıyormuş gibi hareket eden karı kocadan Bayram P., ekmekler hazırlandığı sırada kasada bulunan 50 TL'yi aldı. Kasadan parasının çalındığını fark eden fırıncı ise Bayram P.'ye müdahale etmek istedi.

Bayram P'nin peşinden koşan fırın sahibi Z.S. kapıda yere düştü. Gülten P. ise fırın sahibi Z.S.'ye üzerinde para olmadığını, evden alıp geleceğini söyleyerek olay yerinden uzaklaştığı belirlendi. Fırında gerçekleşen hırsızlığın saniye saniye güvenlik kameralarına yansımasının ardından polis ekipleri hırsız karı koca ile kendilerine gözcülük yapan Seyfettin B.'yi kısa sürede yakaladı. Adliyeye sevk edilen karı kocanın tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]