BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.402,89
HABER /  GÜNCEL

Fırıncının karısından kötü sürpriz

Antalya'da fırıncılık yapan Ramazan İ., eşinin yeni taşındıkları sitenin kapıcısıyla kaçtığını iddia etti.

Abone ol

Eşinin 2 yaşındaki oğlunu da kaçırdığını söyleyen Ramazan. İ., "Bir çocuk üvey babanın elinde nasıl mutlu olur, onlardan yalnız oğlumu vermelerini istiyorum" dedi.

Yaklaşık 4 yıl önce 22 yaşındaki A.İ. ile kaçarak evlendiklerini söyleyen 28 yaşındaki Ramazan İ., mutlu bir evlilikleri olduğunu, 1.5 yıl önce Lara'daki Güvenkent Sitesi'ne taşındıklarını anlattı. Ramazan İ., burada sitenin kapıcısı olduğunu söylediği M.Ö. ile tanıştıklarını, zaman zaman da evinde ağırladığını söyledi.

DOĞUM GÜNÜNDE SÜRPRİZ YAPTI

Doğum günü olduğunu söylediği Mayıs ayının 18'inci günü eşinin kendisine bir sürpriz yaptığını belirten Ramazan İ., kapıcı M.Ö. ile ailesinin de o gece eve davet edildiğini, birlikte eğlendiklerini aktardı. Gece yarısı yatağa girip uyuduğunu anlatan Ramazan İ., sabaha karşı oğlu Y.'nin ağlama sesiyle uyandığını belirterek, "Çocuğun odasına giderken eşimin yatakta olmadığını fark ettim. Şüphelenerek kapıcı dairesine gittim. Eşi kapıyı açtı ve bir arkadaşıyla okey oynadıklarını söyledi. Okey oynanan mekana gittiğimde saat 24.00 gibi kapandığını öğrendim. Eşim bu geceden sonra 20 gün boyunca ne aradı ne sordu. 20'nci günün sonunda pişman olduğunu söyleyerek eve döndü. Ben de kendisini kabul ettim. Ancak hepsi oyunmuş. 2 gün sonra oğlumuzu da alarak yeniden kaçtı" diye konuştu.

OĞLUNU GERİ İSTİYOR

Evli ve iki çocuk babası M.Ö. ile eşinin izini 2 ay sonra Ankara Elmadağ'da bulduğunu kaydeden Ramazan İ., "Elmadağ'daki polis merkezine giderek durumu anlattım. Çocuğumun onlardan alınmasını istedim. Ancak sonuç alamadım. Bu yaşadıklarımdan sonra anladım ki eşim eve gelmeyecek. Oğlumu bir üvey babanın yanında bırakmaya asla gönlüm razı değil. Oğlumu alana kadar onların peşini bırakmayacağım diye konuştu. Eşinin evden ikinci kez ayrılırken iki cep telefonu, ütü, bir miktar altın ve 800 lirayı aldığını da anlatan Ramazan İ., "Eskiden zina bir suçtu. Böyle bir durumda çiftler ayrılsa bile çocuk küçük olmasına rağmen babaya veriliyordu. Ancak şu an anne hayat kadını bile olsa şartları uygunsa kanunen annede kalıyor. Eğer annesi çocuğunu sevseydi, ilk gece kaçarken yanına alırdı" dedi.