BIST 9.719
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,65
HABER /  GÜNCEL

Firari FETÖ'cü açıkladı! Gül Hocaefendiyi özledim deyip...

Eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve FETÖ firarisi Ekrem Dumanlı, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı döneminde kendisine "Hocaefendiyi özledim beni bir görüştür" dediğini iddia etti.

Abone ol

Son zamanlarda yurtdışı gezileri, aşiret buluşmaları ve 696 sayılı KHK'ya verdiği tepkiyle dikkatleri üzerine çeken Abdullah Gül, Darbe Girişimini Ararştırma Komisyonu'na verdiği ifade ve yabancı basında çıkan röportajlarında, FETÖ lideri Fetullah Gülen'le görüşmediğini ve FETÖ ile irtibatının hiç olmadığını öne sürmüştü.

Ancak firari FETÖ'cü Ekrem Dumanlı bomba bir iddiada bulundu ve Gül'ü FETÖ lideri Fetullah Gülen'le görüştürdüğünü açıkladı.

Aydınlık'ta yer alan habere göre, Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanlığı döneminde BM toplantısı için gittiği New York’ta, kendisini yanına çağırdığını iddia eden Dumanlı, Gül'ün "Hocaefendiyi özledim. Beni bir görüştür" dediğini öne sürdü.

GÜL FETÖ LİDERİYLE GÖRÜŞMEK İSTEDİ Mİ: FETÖ firarisi Dumanlı şu iddialarda bulundu: ''BM toplantısı için New York’tayız. İç hattan arandım ve Cumhurbaşkanımız görüşmek istiyor diye. Güvenlik önlemlerinin alındığı odaya gittim. Önce yaveri geldi. Sonra Beyefendi geldi. Dedi ki, ‘Hocaefendiyi özledim. Beni bir görüştür. Ben de akrabalarından birini aradım yanındaydı ve telefonu Gülen’e verdi. Sayın Gül ve Hocaefendi karşılıklı nezaket içerisinde samimi bir görüşme yaptılar''