BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.501,97
HABER /  EKONOMİ

Finansbank yarın karanlığa gömülecek

Finansbank, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF-Türkiye) öncülüğünde yarın gerçekleştirilecek ''Earth Hour (Dünya Saati)'' eylemine katılacak.

Abone ol

Konuya ilişkin açıklamada, Finansbank'ın, küresel ısınmanın tehdit ettiği geleceğin olumlu yönde şekillendirilmesi ve iklim değişikliğinin etkilerinin en aza indirilmesi amacıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan ''Earth Hour'' eylemine katılacağı belirtildi.

Açıklamada, yarın 20.30–21.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek eylem için Finansbank'ın, genel müdürlük binasının aydınlatmalarını bir saatliğine kapatacağı bildirildi.

WWF'nin iki yıldır gerçekleştirdiği enerji tasarrufu hareketinin, global iklim değişikliğinde olumlu etki yaratması açısından büyük önem taşıdığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

''Her sektörden katılım olan 'Earth Hour' eyleminde, Boğaziçi Köprüsü'nün, iş merkezlerinin, tarihi binaların, reklam panolarının aydınlatmaları da kapatılacak. Bu yıl tüm dünyada yaklaşık 3 bin şehrin ve 1 milyar insanın katılması beklenen eylem, Türkiye saatiyle 20.30'da başlayıp 21.30'da sona erecek.''