BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.396,58
HABER /  GÜNCEL

Film sahnesi gibi kaza

Olay sanki James Bond, filmlerinden bir enstantene gibi. Araba da sanki, özel olarak arabanın balkonuna yerleştirilmiş.

Abone ol

Kimliği açıklanmayan 60 yaşlarındaki adam, eşiyle İspanya'da tatilde iken rahat rahat gezebilmek için bir Ford Focus kiralamış. Marbella yakınlarına eşi ile birlikte arabayla dolaşan adam, bir vadide virajı geçerken fren yerine yanlışlıkla gaza basınca olanlar olmuş. Virajda hız kesmesi gereken, araba hızla sola dönmüş ve tepe taklak gitmiş.

Neredeyse, vadiden 9 metre aşağı uçan araba, bir Alman turistin evinin balkonuna girmiş. Olayı görenleri daha çok şaşırtan ise, 007 fimlerini aratmayan bu kazanın sonunda tatilci çiftin, sapasağlam arabadan çıkmaları olmuş. Olayı görenlerden birisi, olay anını "Tam anlamıyla dağdan aşağı düştüler. Bir uçak kazası oldu ve uçağın bir parçası gökten düştü sandım." diyerek anlatırken, şaşkına dönmüş polis ise; "Çiftin kazadan sonra hiç bir şey olmadan hayatta kalabilmeleri sanki mantık kurallarına meydan okumak.

Daha önce hiç böyle trafik kazası görmedim." açıklamasını yaptı. Kazada çiftin kiraladığı araba parçalanırken, Alman turistin evinin balkonu da hasar gördü.