BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Bakanın eli havada kaldı

Zafer Çağlayan, Bilecik'in Bozüyük ilçesindeydi... Sokak sokak dolaşıp vatandaşın derdini dinledi. Bir vatandaşın tepkisiyle ne olduğunu şaşırdı.

Abone ol

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde elini uzattığı bir vatandaştan tepki gördü.

Bakan Çağlayan, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti olarak yola çıkarken işlerinin hizmet olduğunu ve bu gücü de milletten aldıklarını iyi bildiklerini kaydetti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti kadrosunun Türkiye’de hizmete talip olduğunu ifade eden Bakan Çağlayan, şöyle konuştu:

"Bu önemli topraklarda Osmanlı’nın, Türklüğün kilometre taşlarından biri olan Bozüyük’te Şeyh Edebalı’nın dediği gibi (İnsanı yaşat ki devlet yaşasın) felsefesinden yola çıktık. Başbakanımızın her fırsatta bize söylemiş olduğu gibi biz millete hükmetmeye değil millete hizmet etmeye talip olduk. 29 Mart akşamı 30 Mart sabahından sonra AK Parti’li bir belediye başkanının nasıl hizmet ettiğini Bozüyüklüler görecek. AK Parti sınıf, zümre veya kişisel bir hareket değil, 81 kentin 80’inde milletvekilli çıkarmış milletin partisidir."

ELİ HAVADA KALDI

Çağlayan, Bozüyük’e Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanlığı döneminde de geldiğini anımsatarak, "79 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca ihracatımız 36 milyar dolardı. AK Parti döneminde bu 132 milyar dolara çıktı. ASO Başkanlığı dönemimde benimle (Türkiye’nin ihracatı 132 milyar dolar olacak) diye iddiaya girseydiniz bunun olmayacağını söyler ve kesin kaybederdim" dedi.

Bakan Çağlayan, konuşmasının ardından, İsmet İnönü Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. "İyi günler" dileyip elini uzattığı bir kişiden "Bu zamana kadar neredeydiniz?" cevabını alan Bakan Çağlayan, "Boş ver ne yapacaksın, sen niye elini uzatmıyorsun çok ayıp bir şey" diye konuştu.