BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44
HABER /  GÜNCEL

Filiz Erkal kimdir kaç yaşında İbrahim Erkal'in eşi son gününü anlattı

İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal kimdir, kaç yaşında soruları merak konusu oldu. Fantezi müziğinin önemli isimlerinden biri olan İbrahim Erkal beyin kanaması sonusu 11 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti. 3. çocuğu henüz 12 günlükken vefat eden İbrahim Erkal'ın toplam 3 çocuğu vardır. Peki Filiz Erkal kimdir, kaç yaşında?

Abone ol

İbrahim Erkal'in eşi Filiz Erkal kimdir, kaç yaşında soruları merak konusu oldu. 11 Mayıs 2017 yılında beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden İbrahim Erkal'in ölümün ardından 2 sene geçti. Peki 3 çocuk babası olan İbrahim Erkal'in eşi Filiz Erkal kimdir? Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yeğeni de olan Filiz Erkal 37 yaşında. Anne babasına karşı İbrahim Erkal ie evlenen Filiz Erkal, 2003 yılında İbrahim Erkal ile evlendi. 14. evlilik yıldönümlerinde 3. çocukları Elif Su'yu kucaklarına aldı. Bebekleri henüz 12. günlükken İbrahim Erkal hayatını kaybetti. 

İbrahim Erkal evinin otoparkında 12 Nisan'da geçirdiği beyin kanaması sonrasında bir aya yakın zamandır derin komadaydı. İbrahim Erkal'dan kötü haberler gelirken eşi Filiz Akgün ve çocukları yıkıldı. Peki kimdir İbrahim Erkal, karısı Filiz Akgün hangi belediye başkanının yeğeni, İbrahim Erkal ile eşinin kaç çocukları var? İşte İbrahim Erkal hakkında bilinmeyenler.

İbrahim Erkal eşiyle olan evliliğini 2003 yılında yaptı. 14 yıldır Filiz Akgün ile evli olan İbrahim Erkal, politikacı yeğeni aldı. İbrahim Erkal'ın karısı Filiz Akgün, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yeğeni.


İbrahim Erkal ile karısı evliliklerinde 14. yılında üçüncü çocuklarını hayatlarına kattılar. Yakın zamanda dünyaya gelen kızlarına Elif Su ismini verdiler. İbrahim Erkal'ın kızının doğumu sonrasında çok heyecanlı olduğu ve çok mutlu olduğu söyleniyordu. Çiftin Dilara Hatice ve Levent isminde biri kız biri oğlan iki çocukları daha vardı.


49 yaşında olan İbrahim Erkal üç çocuk babası. Aslen Erzurumlu (Narman) olan İbrahim Erkal, halk müziği albümü tutmayınca fantaziye kaçan kendi tarzındaki yorumu ile şöhret oldu. İbrahim Erkal için şöhrete giden yol ise garsonlukla başladı.

Ünlü olmadan önce Ankara'da gazinolarda garsonluk yapıyor bir yandan da müzik alanında sesini duyurmaya çalışıyordu. 6 kardeşin en büyüğü olan İbrahim Erkal, 1995 yılından itibaren tanındı ve sevildi.

İbrahim Erkal şöhretinin ardından bir süre tamamen gözlerden uzak kaldı. Onu özellikle sosyal medyanın gündemine taşıyan ise Erdoğan'ın davetinde yakasına taktığı çengelli iğne oldu.

İbrahim Erkal'dan gelen son haber ise hayranlarını üzüntüye boğdu. Ünlü sanatçı bir yemekten dönüşte evinin otoparkında beyin kanaması geçirdi. Erkal kaldırıldığı hastanede günlerce derin komada kaldı. Doktorlar umutsuz konuşurken bugün beyin ölümü gerçekleşti haberi geldi.