BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Filenin sultanları yurda döndü

Polonya'da gerçekleştirilen 26. Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda beşinci olan A Milli Takım, yurda döndü.

Abone ol

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Varşova'dan İstanbul'a gelen milli takım kafilesi havalimanında çiçekler ve hediyelerle karşılandı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Neslihan Demir, turnuvanın çok iyi geçtiğini belirterek, "Ufak bir şanssızlık sonucu elendik. Almanya'ya yenildik. Sonra moral bozukluğuna rağmen turnuvayı bırakmadık. Bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirdik. Bundan sonra hedeflerimizi büyüterek devam edeceğiz" dedi.

BAKANDAN KAPTANA JEST

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, bugün doğum günü olan ve 27 yaşına basan takım kaptanı Esra'yı telefonla arayarak tebrik etti. Kaptan Esra bu jesti beklemediğini ve çok şaşırdığını söyleyerek, "Bakanımıza teşekkür ediyorum. Avrupa Şampiyonası uzun ve önemli bir turnuvaydı. Çok kuvvetli gruba düştük. Hatta şu an grubumuzdan iki takım yarı final ve final oynayacaklar. Kaybettiğimiz Almanya maçından sonra çok üzüldük. Fakat hemen toparlanıp üst üste 3 galibiyet aldık. Ülkemize 5.'liği getirdik. Bunun içinde çok mutluyuz. Turnuvayı güzel bitirdik. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Seneye Japonya'da Dünya Şampiyonası var. İnşallah orada başarılı oluruz. Genç ve gelecek vaat eden bir takımız. Geleceğin takımı olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Ayrıca Milli Takımımız turnuvayı ilk altının içinde tamamladığı için bir dahaki turnuvaya katılmayı garantiledi.