BIST 9.679
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.419,24
HABER /  MAGAZİN

Feyza Aktan kimdir Özcan Deniz eski sevgilisiyle aldattı mı?

Feyza Aktan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Özcan Deniz'den hamile kalan ve Paris'te evlenecek olan Feyza Aktan bugün büyük bir şok yaşadı. İddiaya göre Özcan Deniz eski sevgilisi Buse Narcı ile yakalandı. Aldatıldığı iddia edilen Feyza Aktan'ın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Özcan Deniz ile ilişki yaşadıktan sonra gündeme gelen Feyza Aktan aldatılma iddiasıyla sarsıldı. Kendisinden yaşça büyük sevgilisiyle evlenmeye hazırlanan Feyza Aktan'a gelin yakından bakalım.

Aslen Antalyalı olan Feyza Aktan, İstanbul doğumlu ve 25 yaşındadır. 1 yıldır ünlü sanatçı Özcan Deniz'le beraber olan Aktan, instagramı aktif kullananlardan. Daha önce Özcan Deniz'in ailesiyle de tanıştırdığı sevgili ile 10 Kasım'da evleneceği söylendi. Fakat hamile olan Feyza Aktan'ın evlenme tarihi ertelendi. Yakın zamanda evlenecek olan Feyza Aktan ve Özcan Deniz ise bugün büyük bir şok yaşadı.

FEYZA AKTAN ALDATILDI MI? İddiaya göre Özcan Deniz ve eski sevgilisi Buse Narcı bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Buse Narcı ise çıkan haberler sonrasında iddiaları yalanladı. Feyza Aktan cephesinden ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Özcan Deniz'in 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan'a bakın fotoğrafları fena