BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Buse Narcı kimdir Özcan Deniz dövmesine bakın yok artık!

Buse Narcı kimdir aslen nereli kaç yaşında? Genç yaşlarda Özcan Deniz ile aşk yaşamaya başlayan Buse Narcı yeniden gündemde. Baba olmaya hazırlanan Özcan Deniz ile yakalandığı iddia edilen Buse Narcı'nın bir dönem yaptırdığı dövme de olay olmuştu. Herkesin merak ettiği isim haline gelen Buse Narcı'nın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Özcan Deniz ile aşk yaşamaya başlayan fakat sonra olaylı bir şekilde ayrılan Buse Narcı yeniden gündeme geldi. Feyza Aktan ile evlenecek olan Özcan Deniz ile yakalandığı iddia edilen Buse Narcı kimdir?

Güzelliğiyle ön plana çıkan Buse Narcı Türk Malı dizisinde rol aldı. Fethiye'de dünyaya gelen Buse Narcı, 1993 yılında doğdu. Tevfik Hiçyılmaz'dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturdu.

Daha sonra Özcan Deniz ile aşk yaşayan Buse Narcı uzun süre gündemden düşmedi. 18 yaşında Özcan Deniz'i tanıyan ve ona aşık olan Buse Narcı, bir dönem yaptırdığı Özcan dövmesiyle de magazinin gündemindeydi. İlişkileri bitince Buse narcı dövmeyi değiştirmişti. İşte Buse Narcı'nın o dövmesi:

BUSE NARCI AŞK İDDİLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medya hesabından haberleri yalanlayan Narcı şunları söyledi: Bugün hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır ve tamamen asılsızdır. Basın mensuplarından rica ediyorum bu tarz haberlere itibar etmeyin. Kendisiyle bir yıldır görüşmüyorum. Yakında çocuğu olacaktır. Onun ve benim ailemi düşünerek hareket etmenizi bekliyorum, bütün basın mensubu arkadaşlardan…

Hamile sevgilisini bıraktı otelde eski aşkıyla yakalandı!