BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  MEDYA

Fethullah Gülen'i eleştiren kapı dışarı edilir!

Arafta Sorular programına katılan Sancaktar Dergisi yazarı Eyüp Gökhan Özekin'den Fethullah Gülen için bomba iddia: "Fethullah Gülen diktatördür"

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Ülke TV'de Esra Elönü'nün programına konuk olan Sancak Dergisi yazarı Eyüp Gökhan Özekin, Fethullah Gülen'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özekin Fethullah Gülen'e diktatör denilebileceğini söyledi. 

Elönü'nün "Erdoğan diktatör mü?" sorusu üzerine Erdoğan'ın dikatatör olmadığını ama Atatürk'ün diktatör olduğunu iddia eden Özekin, Atatürk'ün "seçimle iş başına gelmemesine ve her istediğini yapabildiğine" dikkat çekti. 

"Peki Fethullah Gülen diktatör müdür?" sorusuna ise "Fethullah Gülen kendi sistemi içerisinde mutlak otoritedir" diyerek Erdoğan ve Gülen karşılaştırması yaptı. 

GÜLEN'İ ELEŞTİREN KAPI DIŞARI EDİLİR!

İkisinin de medyası var. Birinin medyasında Tayyip Erdoğan'a ciddi eleştiriler yapılabiliyor. Mart tezkeresinde o medyanın büyük çoğunluğu tezkerenin geçmemesi gerektiğini söylemişti. Hakan Albayrak, Ahmet Taşgetiren gibi isimlerin ciddi eleştirileri olduğunu görüyoruz.  

Fethullah Gülen medyasına baktığımızda Fethullah Gülen aleyhine bir yazı, bir cümle bulamazsınız. Bunu gösterecek bir babyiğit var mı? Cemaatin kendi yapılanmasıyla ilgili herhangi bir eleştiri de yapamazlar. Kapı dışarı edilirler.