BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,49
ALTIN 2.393,12
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'den taziye mesajı

Fethullah Gülen, Dağlıca'da şehit olan askerler için taziye mesajı yayınladı. Gülen, mesajında 'Kan dökerek netice almak isteyenlerin hesaplarını akim bırakacağından şüphem yoktur' dedi.

Abone ol

Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen, Hakkari Dağlıca'da şehit olan 16 asker ve 50 günde şehit olan 102 asker ile polis için taziye mesajı yayınladı.

Gülen, mesajında sağduyu çağrısı yaparak, birlik ve kardeşlik ile birlikte bugünlerin aşılacağını belirtti.

"TERÖR ÖRGÜTÜ KANLI YÜZÜNÜ GÖSTERDİ"

Milletimizin ikbaline mani olmak için her fırsatta saldırıya geçen, asker ve polisimizin canına kast eden terör örgütü, kanlı yüzünü bir kez daha göstermiştir" diyen Gülen, mesajının devamında şöyle dedi:

"Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca mevkiinde teröristlerin bombalı saldırısı ve sonrasında çıkan çatışmada, tabur komutanımız ile birlikte 16 kahraman askerimizin şehit edildiğini öğrenmiş bulunmaktayım."

fethullah-gülenden-şehitlere-taziye-mesaji.jpg

Fethullah Gülen, taziye mesajının devamında şunları söyledi:

"Dağlıca şehitleri Tabur Komutanı'mız Yarbay İlker Çelikcan ve askerlerimiz ile son 50 günde farklı şehirlerimizde şehit düşen 102 asker ve polisimize Cenab-ı Mevlâ'dan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar niyaz ederim. Anadolu'muzun bağrında ocağına ateş düşen kederli ailelerine, evlatlarına, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri'miz ile Polis Teşkilatı'mızın değerli mensuplarına başsağlığı dilerim.

Bugüne kadar yaşadığı acılarda daima metanetini korumayı bilmiş aziz milletimizin, birlik ve beraberliğini muhafaza ile teröre karşı gereken en asil cevabı vereceğinden, kan dökerek netice almak isteyenlerin hesaplarını akim bırakacağından şüphem yoktur.

Milletimiz, en büyük sermayemiz olan sağduyusu ve sarsılmaz kardeşlik şuuruyla, bu zor günleri aşmayı, kararan ufkumuzu aydınlatmayı başaracaktır.

M.Fethullah Gülen"