BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.437,28
HABER /  GÜNCEL

Cizre saldırısı son durum ne şehit var iddiası

CİZRE 'den gelen son dakika haberler kafaları karıştırdı. 3 özel harekat polisinin şehit olduğu iddia edildi. İçişleri Bakanlığı Cizre için açıklama yaptı.

Abone ol

CİZRE'den gelen son dakika haberlerde 3 özel harekat polisinin şehit olduğu iddia edildi. İçişleri Bakanlığı bu haber üzerine açıklama yaptı ve 'şehit haberi' doğru değil dedi. Cizre'de 4 polisin yaralı olduğu açıklandı.
cizre-son-dakika-3-özel-harekat-polisi-şehit.jpg
Türkiye bugün polislere yönelik arka arkaya düzenlenen saldırılarla sarsıldı. Iğdır'da sabah saatlerinde 14 polisin şehit edilmesinin ardından Tunceli'de bir polis memuru kızının gözü önünde şehit edildi.

Son olarak Cizre'de 3 özel harekat polisinin şehit edildiği haberi geldi. Ancak bu haber kısa süre içinde İçişleri Bakanlığı tarafından yalanlandı. Bakanlık "Şehit yok 4 polis yaralı' bilgisini verdi.

ŞIRNAK VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Şırnak Valiliği, Cizre'de 3 polisin şehit olduğu yönündeki haberlerin asılsız ve gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bugün bazı basın yayın organlarında Cizre ilçesinde 3 özel hareket polisinin şehit olduğu yönünde haberlere yer verildiğine işaret edilerek, "Cizre'de 3 özel hareket polisinin şehit olduğu yönündeki haberler asılsız ve gerçek dışıdır" ifadelerine yer verildi.