BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Fernandes ve Almeida ayrılacak mı?

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek Portekizli futbolcuları Manuel Fernandes ve Hugo ...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek Portekizli futbolcuları Manuel Fernandes ve Hugo Almeida’nın büyük ihtimalle takımda kalacaklarını söyledi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, siyah-beyazlı takımın antrenmanı öncesinde, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan Kavalcı, teknik direktör Slaven Bilic’in, Fernandes ve Almeida’nın kalmasını istediğini belirterek, "Oyuncularla görüşmelerimizi yapıyoruz. Biz bir teklifte bulunduk, onlar da tekliflerini sundu. O konuda bir sorun yok. Yıllık ücret konusunda hem fikiriz ancak imza parası konusunda arada fark var. Yılbaşına kadar bu konunun sonuçlanacağını düşünüyorum" diye konuştu.

“ŞU AN FORMSUZ DİYE YAPTIĞIMIZ TEKLİFİ DÜŞÜRECEĞİZ DİYE BİR ŞEY YOK”
Kavalcı, Fernandes’in Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta oynayacağına yönelik açıklamalarının olduğunun altını çizerek, "Fernandes şu an formsuz diye yaptığımız teklifi düşüreceğiz diye bir şey yok. Fernandes kötü bir futbolcu olsaydı geçen sene birçok takımdan transfer teklifi almazdı" dedi.
Devre arasında transfer yapıp yapmayacaklarına yönelik bir soru üzerine Kavalcı, "Bu hocanın raporuna bağlı. Ancak şu ana kadar bize gelen böyle bir rapor yok. Gelirse değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

“BU GİDİŞİN DÜZELECEĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK”
Ahmet Kavalcı, son haftalarda aldıkları kötü sonuçların bir çok nedeni olduğunu belirterek, "Ceza aldık, taraftarsız oynadık, hocamız ceza aldı. Bunlar kötü gidişe neden olan konular. Biz iddialıyız. Bu gidişin düzeleceğinden şüphemiz yok" şeklinde konuştu.
Kavalcı son olarak da, kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan futbolcuları Sezer Öztürk’e 122 bin avro, İbrahim Toraman’a da 175 bin lira para cezası verdiklerini dile getirdi.
(İHA)