BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  MAGAZİN

Ferhat Göçer'in çocukları kaç tane anneleri kim-isimleri

Son günlerin konuşulan ismi Ferhat Göçer özel hayatı ve kızı Yağmur'un açıklamaları ile gündemde. Ferhat Göçer 3 kez evlilik yapmıştır. İlk evliliğini daha ünlü olmadan 23 yaşında Doktor Berna Hocaoğlu ile yapmıştır. Daha sonra yine doktor Meltem Hanım'la yapmıştır. Son evliliğini ise Ayla Göksel ile 2001 yılında yapmıştır.

Abone ol

Ferhat Göçer evlilikleri, kaç evlendi ve Ferhat Göçer'in eşleri kim sorusu son günlerde gündemde. Özel hayatı ile konuşulan Ferhat Göçer'in ilk evliliğinden olan kızı Yağmur Göçer yaptığı açıklamalarla herkesi şok etti. Babasının onu arayıp sormadığını hatta kızım yerine takoz dediği belirten Yağmur Göçer babası Ferhat Göçer'e canlı yayında sitem etti. Yağmur Göçer Ferhat Göçer'in 1993 yılında yaptığı ilk evliliğinden olan kızı. Doktor Berna Hocaoğlu ile Ferhat Göçer 1993 yılında evlendi. 5 yıl süren evliliklerinden 1997 yılında Yağmur Göçer adında bir kızları oldu. Yağmur Göçer şimdi 21 yaşında. 

FERHAT GÖÇER EVLİLİKLERİ: İlk evliliğini 23 yaşındayken, 1993 yılında meslektaşı Doktor Berna Hocaoğlu ile yaptı, Ferhat Göçer'in bu evliliği yaklaşık 5 yıl sürdü ve 1998'de bitti. Ünlü sanatçının bu evliliğinden 1997 yılında "Yağmur" adını verdikleri bir kızı bulunuyor. İkinci evliliğini de yine kendi gibi doktor olan Meltem Hanım'la 1998'de yapan Ferhat Göçer, üçüncü evliliğini ise Ayla Göksel ile 2001 yılında gerçekleştirdi. Ayla Göksel ile 7 yıl evli kalan ve 2008'de boşanan Göçer'in Can adını verdikleri 2006 doğumlu bir de oğlu bulunuyor. Ünlü sanatçı şimdilerde ise Ömür Gedik'le birlikte.

Doktor Berna Hocaoğlu ile Ferhat Göçer 1993 yılında evlendi. 5 yıl süren evliliklerinden 1997 yılında Yağmur Göçer adında bir kızları oldu. Yağmur Göçer şimdi 21 yaşında.

Ferhat Göçer hakkında bilinmeyenleri derledik.

Ferhat Göçer öğretmen bir anne babanın çocuğu. Asıl memleketi Şanlı Urfa... 1967 doğumlu olan Ferhat Göçer'in kökeni Kürt'tür. 15 yaşında üniversiteye başlayan Ferhat Göçer Çapa Tıp Fakültesi mezunu.

15 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYE NASIL GİTTİ?

Ferhat Göçer 15 yaşında üniversiteye başlamış olmasının sebebinin zekası değil anne ve babası olduğunu verdiği bir röportajda şu sözlerle anlatmıştı;

-"Bizimkiler, evde yalnız kalamayacağım için, dört yaşından itibaren okula giderken beni de yanlarında götürmeye başlamışlar. Haliyle, okuma-yazmayı erken sökmüşüm. “Madem bizimle okula geliyor, okula da yazdıralım, bir işe yarasın” demişler. Otomatik olarak, eğitim hayatına erken başlamış oldum. Parlaklıkla alakası yok yani… Ama tabii 15 yaşında, Çapa Tıp Fakültesi’ne başlayınca zorlandım. Çünkü benim yaşımdakiler henüz lise 1’e gidiyordu, aldığım eğitim de yaşımın üzerindeydi. Dahası, tıp, kolay değildir, serttir. Özellikle de cerrahi."

FERHAT GÖÇER HANGİ KONSERVATUARI BİTİRDİ? 
Bir cerrah olan Ferhat Göçer aynı zamanda da konservatuar mezunu.  1988'de girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nü bitirmesinin ardından Devlet Opera ve Balesi'nde iki yıl sözleşmeli olarak çalıştı. Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak uzun süre çalışan Ferhat Göçer müzikteki şöhreti de bu dönemde buldu. Çıkardığı bir albümle patlayan Ferhat Göçer, şöhretle gelen servetle birlikte cerrahlığı bıraktı.

Evliliğini de bu dönemde bitiren Ferhat Göçer uzun süre Ömür Gedik ile birlikte yaşadı. Parmağına Ömür Gedik'in ismini dövme olarak yaptıran Ferhat Göçer onun evlilik isteğine karşılık vermeyince bu aşk bitti.