BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.494,64
HABER /  GÜNCEL

PTT’nin Esnaf Kart hizmeti ne tür avantajlar sağlamaktadır?

Esnaf Kart, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile PTT A.Ş. işbirliğiyle hayata geçirilmiştir. Bu kart, ülkemizdeki yaklaşık 1,7 milyon esnaf ve sanatkara pek çok alanda çeşitli avantajlar sunmaktadır.

Abone ol

Esnaf Kart, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile PTT A.Ş. işbirliğiyle hayata geçirilmiştir. Bu kart, ülkemizdeki yaklaşık 1,7 milyon esnaf ve sanatkara pek çok alanda çeşitli avantajlar sunmaktadır. Esnaf Kart’a sahip esnaf ve sanatkarlar PTT’nin finansal araçlarına hızlı ve kolay şekilde erişebilmektedir.

Bunun yanı sıra uygun faiz oranlarıyla kredi çekebilmektedirler. Yine, PTT’nin hizmet sahası dahilindeki mobil haberleşme ve sigortacılık alanlarında, Pttcell tarifeleri ile PTT Sigorta ürün ve paketlerinde indirimden faydalanabilmektedirler.

Esnaf Kart’ın avantajları posta ve kargoda da geçerlidir. Kart sahiplerine posta kargosu ile kargoda dönemsel ve sektör bazlı indirimler ile belirli bir adedin üzerindeki kargo gönderilerinde ücret tarifesi üzerinden yüzde 20 indirim, Kayıtlı Elektronik Posta gönderimlerinde ise yüzde 25 indirim uygulanmaktadır.

ptt