BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Ferdi Tayfur kıvırmadı

Ferdi Tayfur geri adım atmadı. Aşk iddialarına bakın ne dedi?

Abone ol

30 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır'dan ayrılan Ferdi Tayfur, "Kuşlar kadar özgürüm" dedi. Ünlü sanatçı evini terkeden Tayfur ofise yerleşti..

Evi terkedip ofise yerleşen sanatçı başka bir kadınla aşk yaşadığı iddialarına "Bir zamanlar bir şey yaptıysan kabul edeceksin. Arkasında dimdik duracaksın, hata benimse öyle kıvırmak mıvırmak olmaz, kabul edeceksin" dedi.

ARTIK DÖNÜŞ YOK

Yaşadığı olayların ardından ilk kez "Canlı Canlı" programına konuştu. Necla Nazır'ı da bu gerçekleri zamanında kızına anlatmamakla suçlayan Ferdi Tayfur, "Necla Hanım, belli bir yaşa geldiğinde kızıma bunları anlatmalıydı. 'Babanın böyle böyle bir şeyi var, üzülmeyesin' demeliydi. Utanıyorum, sıkılıyorum. Ama artık geri dönüşü yok. Kendimi kuş gibi özgür hissediyorum" diye konuştu.

TÜM HATA BENDE

Tayfur, evi terk etmesine neden olarak gösterilen Habibe adlı kadınla aşk yaşadığına dair iddialar için de şunları söyledi:

"Tüm hata bende. İddiaların hangi birine yanıt vereyim? Bu yaştan sonra birileri bir şeyler söylese ne olur, söylemese ne olur? O kadın benim emlak işlerimle uğraşan biri ve aramızda öyle bir ilişki yok. Ama susup yerimize oturacağız. Necla Hanım’ın benimle ilgili söyledikleri ve söyleyecekleri doğrudur.

KIVIRMAK MIVIRMAK OLMAZ

Tuğçe de ne söylüyorsa doğrudur. Herkes benim hakkımda ne konuşuyorsa onlar da doğrudur. Burada özellikle şunu belirtmek istiyorum; haksız olan benim. Bir zamanlar bir şey yaptıysan kabul edeceksin. Arkasında dimdik duracaksın, hata benimse öyle kıvırmak mıvırmak olmaz, kabul edeceksin. Hayat bu, dönüp dolaşıp aynı yere gelmez mi her şey? Bugün doğan, yarın ölmeyecek mi?"