BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenerli Kemalden mesaj var

Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Fenerbahçeli futbolcu Kemal Aslan'dan mesaj.

Abone ol

Geçirdiği sakatlıklar nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Fenerbahçeli futbolcu Kemal Aslan, ilk 11'de yer almak ve yerini sağlamlaştırmak için çok çalıştığını kaydetti. Kulübün aylık dergisinde açıklamalarına yer verilen sarı-lacivertli futbolcu, sakatlığının geçmek üzere olduğunu belirterek, ''İlk 11'de yerimi almak ve buradaki yerimi sağlamlaştırmak için çok çalışıyorum. Zaten sakatlıktan yeni çıkan oyuncuların bilinçaltlarında kendini kanıtlama isteği yatar. Her kötü şeyin bittiği bir nokta vardır. Kötü günleri geride bıraktığıma inanıyorum'' dedi.

Futbola olan tutkusunu, sahne sanatlarıyla uğraşan insanların mesleklerine olan bağlılığına benzeten Kemal, şunları kaydetti: ''Mesleğiniz aynı zamanda tutkunuzsa, ondan asla vazgeçemezsiniz. Bu tıpkı tiyatrocuların söylediği sahne tozu gibidir. Fenerbahçe de Türkiye'de ve hatta dünyadaki en iyi sahnelerden biri.

Hiçbir tiyatrocu ya da sanatçı şanssız dönemler geçirdiği için tiyatroyu bırakmaz. Futbolcular ile sahne sanatlarıyla uğraşan insanlar arasındaki benzerlik buradan kaynaklanıyor.'' Teknik direktör Zico'ya da övgülerde bulunan Kemal, Brezilyalı çalıştırıcının Fenerbahçe'yi 100. yılında büyük başarılara taşıyacak teknik adam olduğuna inandığını ifade etti.