BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Fenerium Müdürü Cimbom'lu çıktı!

Sarı lacivertli yöneticilerden Abdullah Kiğılı’nın kefil olduğu Aydın Kirman’ın dosyasını gören Aziz Yıldırım, “O Galatasaraylı, üye olamaz” diyerek başvuruyu onaylamadı.

Abone ol

FENERBAHÇE Kulübü’nde geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı. Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman, sarı lacivertli kulübe üye olmak için gerekli olan formu doldurup yetkili birimlere gönderdi. Ancak, ne olduysa işte bu dosyanın üye kabul komitesinin eline ulaşmasından sonra oldu.

Hürriyet'ten Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre Fenerbahçe Yöneticisi Abdullah Kiğılı’nın kefil olduğu Aydın Kirman, üyeliğe kabul edilmeyi bekliyordu. Kendisine kefil olanlardan biri Kiğılı’ydı ve dosyada onun da imzası vardı. Dosya, sicil kurulundan geçtikten sonra 10 gün askıda kaldı. Ardından da imza atılması ve üyeliğe kabulü için diğer üye dosyalarıyla birlikte Başkan Aziz Yıldırım’a sunuldu. İlginç gelişmenin de başlangıcı bu oldu.

Kirman’ın hayalleri suya düştü

Aziz Yıldırım, üye olacak isimlerin dosyalarını son süreçte imzalayıp, onaylıyordu. Başkanın önüne Aydın Kirman’ın dosyası geldiğinde Yıldırım,  “Arkadaşlar, Aydın Bey Galatasaraylı değil mi?” diye çevresindekilere bir soru yöneltti. Abdullah Kiğılı’nın da, Kirman’a kefil olduğunun imzasını gören Yıldırım, “O Galatasaraylı, üye olamaz” diyerek dosyayı geri gönderdi.

Galatasaraylı olmasına rağmen Fenerbahçe kongre üyesi olma ayrıcalığını yaşamak isteyen Kirman, heyecanla formunun onaylanmasını bekliyordu. Ancak, Başkan Aziz Yıldırım’ın “O Galatasaraylı, Fenerbahçe’ye üye olamaz” demesinin üzerine Kirman’ın hayalleri de yıkıldı.
Fenerbahçe Spor Kulübü’ne sadece Kirman değil birçok Galatasaraylı daha üye olmak için sırada bekliyor. Sarı lacivertli kulübün sosyal imkanlarından faydalanmak isteyen rakip takım taraftarları, başka kulüplerde çok daha yüksek bir ücretle yararlanabilecekleri hizmetlerden Fenerbahçe’de sadece bir kez 10 bin TL ve senede de 50 TL vererek faydalanabiliyorlar. Bu da Fenerbahçe Spor Kulübü’ne üyeliği cazip hale getiriyor.

Kimler F.Bahçe’ye üye olabiliyor?

- 18 yaşını bitirmiş, fiil ehliyetine sahip bulunan ve tüzükte öngörülen amaca katkıda bulunabilecek yetenek ve niteliklere sahip ve Fenerbahçelilik ruh ve sevgisi ile dolu olan her gerçek kişi, kulübe üye olabilir.

- Ancak, kötü şöhret sahibi, cezaları tecil edilmiş veya affa uğramış olsalar bile, yüz kızartıcı bir suçtan dolayı hapis cezası ile mahkum, yönetim kurulu kararıyla üyelikten çıkarılmış, kulüp üyeliğinden istifa ederek kulüpten ayrılanlar ve Disiplin Kurulu tarafından haklarında kesin ihraç kararı verilmiş, Türkiye sınırlanı içinde oturma hakkına sahip olmayan yabancılar, niteliği ne olursa olsun kulübe borçlu, yasalarda derneklere üye olmaları yasaklanmış ve başka bir spor kulübüne üye olanlar, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne üye olamazlar.