BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Fenerin Zico açıklaması

Zico'nun gideceği, Fener'in yeni bir teknik adam peşinde olduğu söyleniyordu. Fener açıklama yaptı.

Abone ol Fenerbahçe kulübü, teknik direktör Arthur Zico ile görüşmelerin devam ettiğini ve yeni teknik direktör arayışında olmadığını açıkladı.

Fenerbahçe, medyada yer alan, "yeni teknik direktörlerle görüşmeler yapıldığı" yönündeki haberleri yalanlarken, Zico ile de görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.
 
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Zico ile görüşmeler sürmektedir. Bu görüşmeler sonuçlanıncaya kadar da başka bir teknik direktör arayışımız ya da bu konuda herhangi bir teknik adamla temasımız yoktur. Zico ile görüşmeler sonuçlandığında gerekli açıklama yapılacaktır" denildi.
 
Fenerbahçe tarihinin en başarılı teknik adamları listesine ismini yazdıran Zico'nun avukatı ile üç kez görüşen sarı lacivertli yönetimin, kararını bu hafta içinde açıklaması bekleniyor.
 
Zico, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile anlaşamadığı taktirde ülkesine dönmeyeceğini ve Avrupa'da çalışmak istediğini açıklamıştı.
 
Adı İtalya'nın Lazio kulübüyle anılan Brezilyalı teknik adamla Portekiz ekibi Benfica da ciddi şekilde ilgileniyor.
 
Fenerbahçe, CSKA Moskova ve Brezilyalı milli takımında forma giyen golcü  Vagner Love ile ilgilenmediğini de duyurdu.

Açıklamada, "bu oyuncu ile ilgili kesinlikle hiçbir girişimimiz olmadığı gibi kendisi ile ilgilenmiyoruz. Ayrıca bu futbolcunun kulübü ile yeniden anlaşma imzaladığı da göz önünde bulundurulursa Love transfer haberlerinin baştan aşağı masa başı uydurma senaryolardan ibaret olduğu da daha net anlaşılacaktır" denildi.