BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.396,66
HABER /  SPOR

Fenerin Partizan kadrosu

Fenerbahçe kritik sınava çıkıyor. Selçuk, Semih ve Edu'nun sakatlıkları sürüyor. Aragones'in kafasındaki 11 şöyle;

Abone ol Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefi için yarın 3. ön eleme turunun rövanşında FK Partizan karşısında kritik bir sınav verecek.
        
Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon çeyrek final oynayarak tarihindeki en önemli Avrupa başarısını elde eden, bu sezon da "Devler Ligi"nde yer almayı hedefleyen sarı-lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kalarak avantaj sağladığı Sırp temsilcisi karşısında tur arayacak.
        
Turkcell Süper Lig’de 2008-2009 sezonuna deplasmanda Gaziantepspor yenilgisiyle başlayarak moral kaybeden sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları futbolcular da can sıkıyor. Tedavileri süren Selçuk, Semih ve Edu’nun durumlarına maç günü karar verileceği açıklanmıştı.
        
MTK Budapeşte ile rövanş ve FK Partizan ile yapılan ilk maçta gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen Fenerbahçeli futbolcu Burak, yarınki mücadelede takımdaki yerini alamayacak.
        
Teknik direktör Aragones’in, sakat futbolcuların durumuna göre yarınki maçta, "Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Emre, Uğur, Alex ve Guiza"dan oluşan muhtemel 11’i sahaya sürmesi bekleniyor.
        
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Manuel Mejuto Gonzalez yönetecek.