BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fenerin muhtemel onbiri

Fenerbahçe'nin zor haftası. Üst üste iki maçını Gençlerbirliği ile oynayacak takımda muhtemel 11 şöyle:

Abone ol

Turkcell Süper Lig’de sezonun ikinci yarısına, deplasmanda aldığı beraberlikle puan kaybıyla başlayan lider Fenerbahçe, seyircisiz oynayacağı maçta, Gençlerbirliği karşısında kazanarak rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun, Gençlerbirliği karşısında, ligde Kayseri Erciyesspor maçında sahaya sürdüğü kadrodan iki değişiklik yaparak, Can ve Aurelio’ya görev vermesi bekleniyor.

Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Can ve rahatsızlığı nedeniyle takımda yer alamayan Aurelio’nun da dahil olması beklenen sarı-lacivertli ekibin muhtemel 11’i şöyle:

Volkan, Serkan, Can, Edu, Uğur, Aurelio, Mehmet, Appiah, Tuncay, Alex, Deivid Sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bugün basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Gençlerbirliği iddialı
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fortis Türkiye Kupası çeyrek finali ilk ayağında ve ligde Fenerbahçe ile zorlu maçlar yapacaklarını hatırlatarak, ''Fenerbahçe karşısında hem kupada, hem de ligde iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Fortis Türkiye Kupası’nda çeyrek final mücadelesinin ilk maçında yarın Gençlerbirliği’ni konuk edecek Fenerbahçe’de hedef galibiyet.