BIST 10.657
DOLAR 32,11
EURO 34,90
ALTIN 2.429,45
HABER /  GÜNCEL

Fener'in listesindeki iki bomba isim

Kale, savunma ve forvet hattında hiçbir sorun yaşamayan Sarı-Lacivertli ekip, transfer döneminde tüm ağırlığı orta alana verecek.

Abone ol

Kale, savunma ve forvet hattında hiçbir sorun yaşamayan Sarı-Lacivertli ekip, transfer döneminde tüm ağırlığı orta alana verecek. Bu bölgenin 3 ya da 4 yıldız oyuncuyla takviye edilmesi düşünülüyor. Listenin başında her zamanki gibi Hamit Altıntop var.

Volkan Demirel... Şu anda sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en iyi kalecileri arasında. Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Santos’tan oluşan geri dörtlü müthiş uyumlu. Defansın ayrıca hücum özelliği de var. Kanatlar çok iyi işliyor. Yobo topu oyuna sokmada gayet başarılı. Lugano ise bir forvet kadar gol atıyor. Forvet hattı da sorunsuz. Alex için fazla bir şey söylemeye gerek yok. Niang ilk sezonunda şu ana kadar 15 kez ağları havalandırıp kalitesini ispatladı. Fenerbahçe’nin tek sorunlu bölgesi orta saha. Bu bölgenin yıldızı Emre. Oynamadığı zaman bütün takımın dengesi bozuluyor. 90 dakika boyunca mücadele edip, yüksek efor sarfettiği için de sık sık sakatlık yaşayabiliyor. Cristian ile Özer’in performansı ne taraftarı ne de teknik heyeti tatmin ediyor. Selçuk Şahin, “Kim gelirse gelsin ön liberoda ben oynarım” mesajını veremiyor. Gökay’ın biraz daha tecrübe kazanması gerekiyor. Dia da fazlaca sakatlık sorunu yaşıyor, bir var bir yok. Stoch istenen seviyeye henüz ulaşamadı. İşte bu nedenle transfer döneminde Fenerbahçe’nin bütün ağırlığı orta sahaya vermesi bekleniyor.

Selçuk İnan da listede
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Trabzon ile sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan, Bayern’den ayrılması kesinleşen ve ilk kez bu kadar net, “Türkiye’ye gelebilirim” diyen Hamit Altıntop yönetimin gözdeleri. Selçuk ile Hamit’in dışında orta saha 2 de yabancıyla takviye edilebilir. Yabancı için Kocaman’ın elinde geniş bir liste yer alıyor, adaylar uzun süredir takip ediliyor. Tüm bu transferlerin gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe’nin orta sahası da mükemmele ulaşacak gibi gözüküyor.