BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Fenere üzücü haber

GloboEsporte ve Do Povo gazeteleri Alex De Souza için şok bir iddia ileri sürdü. İşte ayrıntılar...

Abone ol

Brezilya’daki gazetelere göre Santos kulübü ile Alex arasında kesin anlaşma sağlandı. Fenerbahçe’ye verilecek bonservis konusunda ise pazarlıklar devam ediyor.

Brezilya’da yayınlanan GloboEsporte ve Do Povo gazeteleri Santos takımının transfer listesini yayınladı. Alex’in ilk sırada yeraldığı listede Sevilla’dan Luis Fabiano, Sporting Lizbon’dan Deivid ve Monaco’dan Maicon gibi futbolcular bulunuyor. Bu futbolcuların 3 ile 31 Ağustos tarihleri arasında Santos kulübü ile sözleşme imzalayacağını savunan gazeteler özellikle Alex’in transferine kesin gözüyle bakıyor.

Globoesporte gazetesi, Real Madrid’in eski teknik direktörü Luxemburgo’nun takımın başına gelmesi ile harekete geçen Santos’un tüm mali kaynaklarını kullanarak Alex’i Brezilya’ya geri getireceğini iddia etti. Santos Kulübü’nun ve eski hocası Luxemburgo’nun Alex ile sürekli telefon görüşmesi yaptığına dikkat çeken gazete, Türkiye’de ligin bitmesi ile bu transferin ivme kazanacağını ve Alex’in Türkiye’deki günlerinin sayılı olduğunu yazdı.

Globoesporte gazetesi daha önce de Santos Külübü’nün Nisan ayı başında Alex ile bir telefon görüşmesi yapıldığını ve bu görüşmede tarafların anlaşma sağlandığını duyurmuştu.