BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.396,50
HABER /  SPOR

Fenere sürpriz takas teklifi

Trabzon-F.Bahçe transfer hattında Karadeniz"den yeni teklif geldi. Trabzon Gökhan karşılığında bakın kimi istiyor?

Abone ol

Aziz Yıldırım’ın Gökhan’ı öneren Sadri Şener’e ‘Hayır’ cevabı vermesiyle açılan Trabzon-F.Bahçe transfer hattında Karadeniz’den yeni teklif: “Önder+3 milyon’ya Gökhan sizin.”

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in F.Bahçe’nin 1 Numarası Aziz Yıldırım’ı telefonla arayarak “Gökhan Ünal’ı ister misiniz?” sorusunu sormasıyla iki kulüp arasında kurulan transfer hattında yeni bir gelişme oldu. Gökhan için 5 milyon Euro talep eden bordo-mavililer, Kanarya’nın bu bedeli yüksek bulması sebebiyle 2. planı devreye soktu.

Evinde geçirdiği kıskançlık krizinin sonucunda atardamarını kesip kadro dışı bırakılan Önder Turacı’yı transfer etmek isteyen Şener, sarı-lacivertlilere bir kez daha Gökhan Ünal’ı teklif etti ama bu sefer paket farklıydı: ‘Önder Turacı artı 3 milyon Euro.’

Kadrosuna mutlaka bir forvet katmayı düşünen teknik direktör Christoph Daum’un Gökhan Ünal konusunda vereceği karar, bu transfere de yön verecek.

İki futbolcu da ilk yarıda fazla şans bulamazken Önder 12, Gökhan 16 maçta (2 gol 4 asist) oynadı.

Lugano 'dizüstü' çöktü

Uruguaylı, Trabzon maçından “Gol yemezseniz sana laptop alacağım” diyen antrenör Roland Koch’un hediyesine dün kavuştu.. Fakat Koch da dizüstünü 10 ayrı kutuya koyarak, intikamını aldı.