BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

İki futbolcuyu Yıldırım çarptı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sert yüzünü gösterdi. Düzensiz gece hayatı iki futbolcuya pahalıya patladı.

Abone ol

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve ayrı antrenman yapan Kazım ve Önder affedilip takıma geri dönebilmek için Başkan Aziz Yıldırım'dan randevu talep etmişlerdi.

Sabah gazetesinin haberine göre Yıldırım'ın, Sportif Direktör Aykut Kocaman aracılığıyla iki futbolcuya da "Hakkınızdaki karar verilmiştir. Görüşmeye gerek yok" mesajını ilettiği öğrenildi.

Teknik direktör Daum'un tüm çabasına rağmen Başkan Yıldırım'ın özel hayatlarına dikkat etmeyen iki futbolcuyu kesinlikle defterden sildiği ve yakın çevresine, "Burası Fenerbahçe Kulübü. Profesyonel davranmayan herkes sonunun ne olacağını bilmeli. Bu kararımız takımdaki bütün futbolcular için de örnek olacak. Herkes yaşantısına dikkat edecek" dediği öğrenildi.

KAZIM'I ZENİT İSTİYOR

Kazım ve Önder'in bulundukları durumdan dolayı pişman oldukları ve takım arkadaşlarının morallerinin de iki futbolcunun durumu yüzünden bozuk olduğu öğrenildi. Bu arada Spartak Moskova ve FK Moskova'dan sonra bir başka Rus kulübü Zenit'in de Kazım'a talip olduğu iddia edildi. Zenit'in başına geçen İtalyan Spalletti'nin, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile aynı gruba düştüğü 2007'de keşfettiği Kazım'ı o tarihten bu yana takip ettiği öğrenildi.

AFFET ONLARI BAŞKAN!

Fenerbahçe’de Kazım ve Önder’e “af” umudu doğdu.
Sarı-lacivertli futbolcuların, disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı bırakılan ikilinin affedilmeleri için harekete geçtikleri öğrenildi. Toplu halde Başkan Yıldırım’a gidecek olan oyuncuların, Kazım ve Önder’in takıma geri dönmeleri için ricada bulunacakları kaydedildi.