BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.446,68
HABER /  GÜNCEL

Fener'den Vural'a özür dile mesajı

Fenerbahçe, Yılmaz Vural'ı, teknik direktör Christoph Daum hakkındaki sözleri nedeniyle özür dilemeye çağırdı.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ı, teknik direktör Christoph Daum hakkındaki sözleri nedeniyle özür dilemeye çağırdı.

Kulübün resmi internet sitesinde, “Sayın Yılmaz Vural Özür Dilemelidir” başlığıyla yer alan açıklamada, Vural'ın, bir radyo programında, Daum hakkında son derece yakışıksız sözler sarf ettiği belirtilerek, “Sayın Vural, bir futbol adamı ahlakı ve etiğinden son derece uzak bu değerlendirmelerinden dolayı, başta teknik direktörümüz Christoph Daum olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasından özür dilemelidir” denildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Sayın Vural'a, Sayın Daum'un, ülkemiz ve dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün teknik direktörü olduğunu hatırlatmak isteriz. Dolayısıyla, üzerinde Fenerbahçe formasını taşıyan ve kulübümüze hizmet eden yöneticisinden teknik heyetine, sporcusundan çalışanına kadar herhangi bir kişiye yapılmış en ufak bir saygısızlık ya da hakaret, tüm Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe camiasına yapılmış demektir.

Sayın Vural'ın, Türk futboluna ya da oynanan futbola yönelik bazı düşünceleri ve eleştirileri olabilir. Sayın Vural elbette ki istediği eleştirisini, istediği her ortamda kamuoyu ile paylaşabilir, kendi fikirlerini anlatabilir, ancak bunu yaparken, hakaret boyutunda ifadeler kullanmak hakkına sahip değildir. Sayın Vural'ın bu yanlıştan bir an önce dönmesi gerektiğini ve bunun spor adamlığının bir gereği olduğunu hatırlatmak isteriz.”