BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.426,85
HABER /  GÜNCEL

Çetin oynanan oyundan memnun

Türkiye’nin hazırlık karşılaşmasında Honduras’ı 2-0 galip ettiği karşılaşma sonrasında Oğuz Çetin açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Türkiye’nin hazırlık karşılaşmasında Honduras’ı 2-0 galip ettiği karşılaşma sonrasında Oğuz Çetin açıklamalarda bulundu.

Bugün sahada mücadele eden ekibin uzun süreden sonra bir araya geldiğini vurgulayan Oğuz Çetin karşılaşmaya çıkmadan önce hedefledikleri amaca ulaştıklarını söyledi. Çetin, “Aslına bakarsanız tehlikeli bir takıma karşı oynadık. Hücum oyuncuları bana kalırsa çok mücadele etti, araya koşu yaptılar ve sürekli olarak golü kovaladılar. Onlara müsaade etmeyen savunma oyuncularımızı tebrik etmek isterim. Bütün oyuncuların performansını az çok görmek için çok fazla sayıda değişiklik yaptık ve bu yüzden de oynamak istediğimiz oyunla ilgili bir yorum yapmak yanlış olur. Galibiyet sevindirici” diye konuştu.

Oğuz Çetin’den sonra konuşan Mahmut Özgener hazırlık maçı olmasına rağmen Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın karşılaşmayı kazanmasına sevindiğini belirtti. Sakatların da takıma dönmesiyle beraber daha iyi bir hava yakaladığımızın altını çizen Özgener, “Bundan sonra da böyle devam etmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.