BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  DÜNYA

IMF'den Yunanistan'a destek sözü

IMF, Yunan yetkililerin 2010 için çok güçlü bir mali paket oluşturduğunu belirterek, teknik desteğin hazır olduğunu açıkladı.

Abone ol

IMF Dış İlişkiler Direktörü Caroline Atkinson, yaptığı açıklamada, Yunan yetkililerin 2010 için çok güçlü bir mali paket oluşturduğunu belirterek, Yunanistan'a teknik desteğe hazır olduklarını yineledi.

IMF Dış İlişkiler Bölümü Direktörü Caroline Atkinson, Yunanistan ile ilgili bir açıklama yaptı. Yunan yetkililerce açıklanan son temel mali önlemleri memnuniyetle karşıladıklarını, Yunan yetkililerin 2010 için çok güçlü bir mali paket oluşturduklarını bildirdi.

Mali programın uygulanmasının önümüzdeki yıllara yayılacak süreçte ilerleme sağlamak için can alıcı olacağını belirten Atkinson şu açıklamayı yaptı: "Yetkilileri ayrıca, devam eden mali konsolidasyonu tamamlayan, verimlilik ile büyümeye destek olacak önemli reformların kısa bir süre sonra geliştirilmesi ve uygulanması konusunda da teşvik ediyoruz. Bu konularda teknik uzmanlığımızı paylaşarak, yetkililerin planlarının uygulanmasında desteğe hazır durumdayız."