BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.443,19
HABER /  SPOR

Fenerden sonra hırsız çarptı

Fenerbahçe yenilgisini unutmaya çalışan Sevilla, 2 futbolcusunun başına gelen olay ile şok oldu. Bu kez onları hırsız çarptı.

Abone ol Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi olan İspanya'nın Sevilla takımı hırsız şoku ile sarsıldı. Takımın yıldız futbolcuları Luis Fabiano ve kaleci Andres Palop'un evlerine hırsız girdi. Üstelik onlar evdeyken...

Dün meydana gelen hırsızlık olaylarında kaleci Palop'un ailesi ile birlikte evinde uyurken, hırsızların evini soydukları öğrenildi. Tıkırtılara uyanmayan Palop, hırsızlığı ancak sabah uyanınca fark etti.

SİLAH ÇEKTİLER

Hırsızların bir diğer hedefi de takımın yıldız oyuncusu Luis Fabiano oldu. Fabiano, evine giren hırsızlarla yüz yüze geldi. Hırsızların Luis Fabiano'ya silah çektikleri ancak herhangi bir zarar vermeden evdeki para ve değerli eşyaları alarak kaçtıkları öğrenildi.

Olay sırasında büyük korku yaşayan Brezilyalı futbolcu ile kaleci Palop, ligde Zaragoza ile oynanacak maçın kadrosuna alındı.

KAZANMAK İÇİN KAYBETTİK

Öte yandan, Sevilla'nın teknik diretörü Manolo Jimenez, ''Dünyanın en iyi takımını çalıştırıyorum. Türkiye'deki maçtan dolayı takımımla gurur duyuyorum. Sadece kazanmayı düşündüğümüzden kaybettik. Hem ligde, hem de Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz'' dedi.