BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,72
ALTIN 2.421,52
HABER /  SPOR

Fenerden Canaydına cevap

Fener'den Canaydın'a cevap geldi. Açıklama Ümit'i zor durumda bırakacak

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan ile transfer görüşmesi yaptıkları gerekçesiyle başkan Özhan Canaydın'ın yaptığı eleştirilere ilgili olarak, ''Kulübümüz, bu konuda kural ya da etik dışı hiçbir davranışta bulunmadığından son derece müsterihtir'' açıklamasını yaptı.

FENER'DEN CANAYDIN'A CEVAP

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin, Ümit Karan ile doğrudan transfer görüşmesi yürüttüğüne ilişkin basında bazı haberlerin yer aldığı ve Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın, konuya ilişkin bazı eleştirilerde bulunduğu hatırlatıldı.

ÜMİT KARAN TAKIMDAN AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Açıklamada, ''Fenerbahçe Kulübü, Ümit Karan'ın takımından ayrılmak istediği ve takımında mutlu olmadığına ilişkin gelen başvuru üzerine, futbolcunun bu durumunu öncelikle kendi kulübüyle görüşmesi ve kulübünün, futbolcunun ayrılma isteğine olumlu bakması halinde Galatasaray ile doğrudan görüşeceğimizi konunun ilgilisine bildirmiştir. Bilahare Sayın Canaydın'ın açıklamaları ile teyit ettiği üzere, futbolcu ile kulübü arasındaki karşılıklı görüşmelerin ardından Galatasaray Kulübü'nün, futbolcunun takımda kalacağını açıklamasıyla, konu bizim için bu aşamada kapanmıştır'' denildi.

CANAYDIN'IN SUÇLAMASI YAKIŞIKSIZ

Kulüp açıklamasında, ''Sayın Canaydın'ın sadece kişisel kanaate dayalı düşüncesini dile getirerek kulübümüzü etik dışı davranmakla suçlamasını yakışıksız bulduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız. Kulübümüz, bu noktada kural ya da etik dışı hiçbir davranışta bulunmadığından son derece müsterihtir'' ifadeleri yer aldı.