BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,07
HABER /  SPOR

Fenerden 12. adam çağrısı

Fenerbahçe derbi öncesi taraftarlarına seslendi. 12. adam çağrısı yaptı...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının yarın ezeli rakibi Galatasaray ile yapacağı derbi maç öncesinde taraftarlarından destek istedi.
    
Kulübün resmi internet sitesinin girişinde ''12. Dev Adam Göreve!'' başlığıyla yayınlanan çağrıda, ''Dünyanın sayılı derbilerinden biri olarak kabul edilen Fenerbahçe-Galatasaray derbisini hep beraber unutulmaz kılalım. Takımımıza 90 dakika boyunca vereceğimiz destek ile yeni bir zafer gecesine imza atalım'' denildi.

Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde stadımızda oynadığımız ve galibiyet ile
sonuçlanan Inter maçımızdaki muhteşem coşkuyu ve rakip takımı baskı altına alan ıslık ve tezahüratlarımızı tekrarlayalım. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun nasıl bir futbol mabedi olduğunu rakiplerimize gösterelim.
    
Fenerbahçelilik, her zaman ve karşılaşılan tüm zorluklara rağmen takımının ve sporcusunun kazanacağına inanmak ve her türlü haksızlığa karşı durarak ortak mücadele etme fikridir. Taraftarımız bu fikrin yapı taşıdır. Geçmişte karşı karşıya kaldığımız tüm olumsuz koşullara karşın, daima kazanarak sonuçlandırdığımız mücadelelerin başkahramanı hep '12. Adam', yani taraftarımız olmuştur. Önümüzde zorlu ve başarı ile neticelenmesi kulübümüz için son derece önemli bir süreç durmaktadır. Bu süreçte karşımıza çıkan rakip her kim olursa olsun birlik ve beraberlik ile üstesinden gelebileceğimiz açıktır.

Sahadaki futbolcularımız '12. Adam'dan bu desteği bekliyor ve '12. Adam'a inanıyor. Beklentileri ve bu inancı boşa çıkarmayalım. Dosta düşmana örnek bir destek ile bir zafere hep birlikte imza atalım.''