BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,87
ALTIN 2.432,92
HABER /  SPOR

Fenerde Rota Joao Moutinho

Sarı lacivertliler, birçok kulübün peşine düştüğü milli futbolcu için Daum'danda onay alarak resmi teklif götürmeye hazırlanıyor.

Abone ol

22 yaşında Sporting Lizbon’un kaptanlığını yapan yetenekli orta saha oyuncusunu Daum da istiyor. Sarı lacivertliler, birçok kulübün peşine düştüğü milli futbolcu için resmi teklif götürmeye hazırlanıyor.

TEKNİK direktör Christoph Daum’u yeniden göreve getiren Fenerbahçe, transfer için kolları sıvadı. İç ve dış transferde kadrosunu güçlendirmek için geniş bir liste hazırlayan sarı lacivertlilerde yeni bir isim daha gündeme geldi.

Rotayı Sporting Lizbon’un 22 yaşındaki yıldızı Joao Moutinho’ya çeviren transfer komitesi, birçok kulübün peşine düştüğü milli futbolcu için teklif götürecek. Orta sahada forvet arkası oynayan yetenekli futbolcuya Daum’un da onay verdiği öğrenildi.

Bayernli Sosa da listede

Alman çalıştırıcı ayrıca Bayern Münih’te oynayan Arjantinli Sosa’yı da önerirken, yönetimin önümüzdeki günlerde transfer bombalarını patlatması bekleniyor.

Yerli ve yabancı oyuncular tercihinde nokta isimlere ağırlık veren F.Bahçe, sadece Sivassporlu Bilica ile noter huzurunda imza attı. Buna bağlı olarak Gaziantepspor’un genç yıldızı İsmail Köybaşı ile de ciddi bir şekilde ilgilenen sarı lacivertliler temaslarını sürdürüyor.

MOUTİN HOKİMDİR?

á Doğum Tarihi: 08.09.1986

á Boy: 1.70 m.

á Mevkii: Orta saha

á Kulübü: S.Lizbon

á Kulüp Kariyeri: 132 maç 16 gol

á Milli Takım: 19 maç 1 gol