BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.445,94
HABER /  SPOR

Kartal’a yeni Şilili Gonzalez

Siyah-beyazlı ekip şampiyon olduktan sonra önümüzdeki sezon çalışmaları için kolları sıvarken, Şili basını dün çarpıcı bir iddiada bulundu.

Abone ol

Beşiktaş’ın, Real Betis’in küme düşmesi ile satış listesine koyulan orta saha oyuncusu Mark Gonzalez’i, takibe aldığı ileri sürüldü.

Şili basını, Milli Takım kampında bulunan ve “Gidebilirim” açıklaması yapan Gonzalez için Tello’nun devreye girdiğini yazdı.

Siyah-beyazlı ekip şampiyon olduktan sonra önümüzdeki sezon çalışmaları için kolları sıvarken, Şili basını dün çarpıcı bir iddiada bulundu, Mark Gonzalez ismini ortaya attı.

Şili’de yayınlanan Deportes gazetesi, Real Betis’in İspanya Ligi’nden düşmesinden sonra satış listesine koyulan orta saha oyuncusunun, Beşiktaş’la temasta olduğunu yazdı.

2006 yılında Real Sociedad’dan Liverpool’a transfer olan, ancak İngiliz kulübünde 1 yıl kalabilen ve Real Betis’e dönen 24 yaşındaki Gonzalez için Tello’nun devrede olduğu bildirildi.

Şili ve İspanya’da en seksi oyuncu seçilen Gonzalez’in, Milli Takım kampında yaptığı açıklamada, Beşiktaş’a seve seve gidebileceğini söylediği de ifade edildi.

Deportes gazetesi “2. Şilili operasyonu” başlığıyla verdiği haberde, Tello’nun performansından memnun kalan Beşiktaş’ın, Gonzalez konusunda da harekete geçtiğini vurguladı.

Real Betis forması ile bir süre sakatlık yaşayan 24 yaşındaki Şilili futbolcu sol ağırlıklı olmak üzere iki ayağını birden kullanabiliyor.

Şili Milli Takımı’nın da önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Gonzalez, orta sahadan hücuma çıkışlarıyla ve attığı gollerle biliniyor.