BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,96
ALTIN 2.445,94
HABER /  SPOR

Fenerde ikinci yarı hazırlığı

Fener, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Abone ol

Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
    
Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ilk bölümünde futbolcular kondisyon ağırlıklı çalıştılar. Koşu ve ısınmanın ardından, futbolcular gruplar halinde sahada toplam 7 kilometre koştular. Daha sonra üst sahada yapılan çift kale maç ile antrenman tamamlandı.
    
Çift kale maç sırasında oyuncuların neşeli oldukları ve sürekli birbirlerine şaka yaptıkları görüldü. Üst sahadaki çift kale maça bazı futbolcular katılmayarak koşunun ardından tesislere girdiler.
    
Çift kale maçta, kaleci Volkan Babacan bir pozisyonda Kazım'ın darbesiyle sakatlık yaşadı. Saha içerisinde tedavisi yapılan Volkan, daha sonra çalışmaya devam edemeyerek tesislere gitti. Çift kale maçta savunmada oynayan diğer kaleci Volkan Demirel, bu sakatlığın ardından kaleye geçti.
    
Antrenmanda, Deniz takımdan ayrı çalışırken, tedavisi süren Alex tesislerde idman yaptı.
    
Antrenmana, takıma Antalya kampında katılacak olan Roberto Carlos, sakatlığı nedeniyle İtalya'da tedavi olan Appiah ve askerlik durumu henüz netleşmeyen Tümer katılmadı.
    
Antrenmanın sonunda Zico, oyuncularına espri yaparak ''Bir dahaki idman seneye, artık seneye görüşürüz. Bu sene için sağ olun'' dedi.
    
Fenerbahçe, ikinci yarı kamp çalışması için yarın akşam Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya gidecek.