BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.512,35
HABER /  SPOR

Fenerde iddialı sözler

Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Volkan Ballı, yeni sezona dair çarpıcı açıklamalar yaptı

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Volkan Ballı, yeni sezonda Fenerbahçe ailesi olarak büyük başarılara imza atacaklarını düşündüğünü söyledi.

Sarı-lacivertli ekip ile Hollanda'da kampta bulunan ve kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yapan İdari Menajer Volkan Ballı, Hollanda'ya geldikleri andan itibaren kendilerine büyük ilgi gösteren taraftarlara teşekkür ederek,

"Takımımız gelecek sezon hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürüyor. Takımımızda Appiah dışında bir eksik bulunmuyor o da en kısa sürede çalışmalara katılacak. Çarşamba günü Hollanda'daki ilk hazırlık maçımızı oynayacağız. Bu yıl tüm Fenerbahçeliler gibi bizim için de büyük önem taşıyor. Ayrıca oyuncularımız kendi aralarında da konuşurlarken bu yılı önemine dikkat çekiyorlar. Başarılı olmak Fenerbahçe'ye gönül veren herkesi için bir yaşam biçimi. Bazen şanssızlıklar ya da istenmeyen durumlar yaşansa da Fenerbahçe'ye gönül veren herkes başarının ne kadar önemli olduğunu biliyor" dedi.

Oyuncuların büyük bir sorumluluk bilinci içinde çalıştığını da kaydeden Ballı, "Yeni sezonda Fenerbahçe ailesi olarak büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.