BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,09
ALTIN 2.504,50
HABER /  GÜNCEL

Gazeteciye çirkin saldırı

Gaziantep'te, yerel gazete sahibi, 2 kişinin demir çubuklarla saldırısına uğradı

Abone ol

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gaziantep'te yayınlanan ''Gaziantep 27'' gazetesinin imtiyaz sahibi Ökkeş Özekşi ile eşi Güler Özekşi'nin Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Burç beldesi yakınlarındaki yazlık evlerindeki tel örgüyü aşan 2 kişi bahçeye girdi.

Ellerinde demir çubuklar bulunan kişiler, Ökkeş Özekşi ile eşi Güler Özekşi'ye demir çubuklarla saldırıp olay yerinden plakası belirlenemeyen bir otomobille kaçtı.

Saldırıda yaralanan Ökkeş Özekşi ile eşi Güler Özekşi, Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ökkeş Özekşi'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Saldırı haberini öğrenen Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanı Kıd. Alb. Süleyman Yüksel ve gazeteciler hastaneye gelerek, Özekşi'nin ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yetkililer, bilinci kapalı olan Ökkeş Özekşi'nin vücudunun değişik yerlerinde darp izi ve kırıklar bulunduğunu ve hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirdiler. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, 2 saldırganın yakalanması için bölgede geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürdükleri bildirildi.