BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'ye ince mesaj!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Eskişehirspor ile 0-0 beraber kalan Galatasaray'da ikinci başkan Ali Dürüst maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Galatasaray Kulübü 2'nci Başkanı Ali Dürüst, 0-0 berabere biten Eskişehirspor maçı ile ilgili olarak, "Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin" dedi.

Ali Dürüst, Eskişehirspor-Galatasaray maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dürüst maç ile ilgili olarak, "Özellikle bütün oyuncuları tebrik etmek lazım. Bu soğuk havada, buzlu bir zeminde mücadele ettiler. Bizim için yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Onun için sonuçtan memnunuz" dedi. Bir basın mensubunun "Bu maç gündüz oynansa daha iyi olmaz mıydı?" şeklindeki sorusu üzerine Ali Dürüst, "Son 2-3 gündür burada ağır bir hava var. Dün daha da kötüydü. Ama canla başla çalışıp, temizlediler. Özellikle Eskişehirspor yönetimine, başta başkanları olmak üzere teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi ağırladılar. Çok güzel bir seyahat oldu bu soğuk havaya rağmen" diye konuştu.

Ali Dürüst "Yenilmemiş olmak bir avantaj mı bu zemine rağmen?" şeklindeki soruya da "Kaybedilen iki puan, kazanılan bir puan var. Sakatlık olmadan iki takımdan buradan çıktı. Bence en büyük başarı buydu" yanıtını verdi. Bir basın mensubu Ali Dürüst'e "Nihat Özdemir'in yaptığı açıklamaya bir değerlendirme yapmak ister misiniz" diye sondu. Dürüst soru üzerine "Değerlendirme yapmak istemem. Halka açık şirketlerin değerini konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum. Onunla ilgili bir yorum yapmak istemiyorum. Ama kulüplerin değeri ne olursa olsun o değerler hiçbir zaman kurallara uymamayı getirmez" dedi.

"KARAR NEYSE UYULACAK"

Ali Dürüst "58'nci maddede Fenerbahçe de Galatasaray gibi düşünmeye başladı geçte olsa. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusunu da şu şekilde yanıtladı: "Galatasaray'ın ayın 3'ünden yani bu olayın başladığından beri söylemleri aynıdır. Cezaların azaltılmasında imzasını atmıştır. Bununla ilgili desteğini vermiştir. Bizim için esas olan kuralların uygulanmasıdır. Bunun için de amir olan Futbol Federasyonudur. Dolayısıyla Perşembe günü orada bir karar çıkacak. O karar neyse bu uygulanacak." Ali Dürüst, yönetim içinde fikir ayrılıklarının olmadığını söyleyerek "Galatasaray'ın nasıl yönetileceği tüzüğünde, örf ve adetlerinde belli. Dolayısıyla bununla ilgili bir problem yok. Orada her şey yazılıdır. Yetkiler sorumluluklar bellidir. Biz içimiz rahat olarak kulübü yönetmeye çalışıyoruz. Bir problem yok" diye konuştu