BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,10
ALTIN 2.474,52
HABER /  GÜNCEL

Göztepe taraftarı bıçaklandı!

Göztepe ile Denizlispor maçında bir taraftar bıçaklı saldırıya uğradı

Abone ol

Göztepe ile Denizlispor'un karşı karşıya geldiği ve 1-1 berabere sona eren maç öncesi bir Göztepe taraftarı stat önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Bank Asya 1. Lig'de İzmir'de Göztepe ile Denizlispor'un karşı karşıya geldiği ve 1-1 berabere sona eren maç öncesi bir Göztepe taraftarı stat önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay, bugün saat 19.00'da başlayan Göztepe - Denizlispor maçının başlamasından kısa süre önce, saat 18.45 sıralarında maçın oynandığı Atatürk Stadı Kapalı Tribün önünde yaşandı. Maçı izlemek üzere stada gelen Göztepe taraftarı Mesut Can Ergül (19), stat önünde kimliği belirsiz bir kişi ile tartıştı.

Sebebi bilinmeyen tartışma sonrası kimliği belirsiz saldırgan Mesut Can Ergül'ü sol karın boşluğundan bir bıçak darbesiyle ağır şekilde yaraladı. Saldırgan stat önündeki kalabalığın arasına karışarak izini kaybettirirken, çevredekiler Ergül'ü kanlar içinde yere yığılırken gördü. Ergül, olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültes Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Ergül'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken polis ekipleri görgü tanıklarının ifadesine göre eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.