BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin kaptanı bile olur

Bursa ve Trabzonspor maçlarında kusursuza yakın doksan dakikalar çıkaran, taraftarların yeni prensi olan genç yıldız konuşuluyor.

Abone ol

Bursa ve Trabzonspor maçlarında kusursuza yakın doksan dakikalar çıkaran, taraftarların yeni prensi olan genç yıldız konuşuluyor.

Milli oyuncu, sarı-lacivertli ekibin savunmasını kısa sürede toplarken, Serdar'ı Köln alt yapısında keşfeden, ardından Kayserispor'a transfer eden ve hiç çekinmeden Türkiye Süper Ligi’nde forma veren eski teknik direktörü Tolunay Kafkas’tan ilginç değerlendirmeler geldi.

Milliyet'te yer alan habere göre Kafkas, Serdar’ın bu çıkışının kendisi için sürpriz olmadığını söyleyip, "Kişiliği ile de on numara bir insandır. Onun futbolundaki bu ilerleyişi normaldir. Açıkcası beni şaşırtmadı. Her yönü ile çok fazla bir çocuktur Serdar. Fenerbahçe’ye uzun yılar hizmet eder. Bunu kesinlikle biliyorum. Köln’de amatör takımda oynarken Ümit Milli Takımı'na seçildi, ben de oradan alıp, Kayserispor’a getirdim" dedi.

Tolunay Kafkas, Serdar’ın tarzı, topu oyuna iyi sokan becerisi, atletik yapısı ve soğukkanlılığı ile çok yetenekli olduğunu bildirip, "Serdar oynadığı takımın büyüklüğünü daha iyi kavradıkça, kendisi de büyüyecek. Fenerbahçe’nin kaptanı bile olur. Çünkü onun karakteri buna çok müsait. Çok iyi oyuncu ve çok iyi bir insan" diye konuştu.