BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.393,75
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli kasetlerini neden saklıyor?

Cübbeli Ahmet'in avukatlarının Ünlü'ye ait olduğu iddia edilen fuhuş içerikli CD'lerin incelenmemesini talep ettikleri öğrenildi.

Abone ol

Karagümrük çetesine yönelik soruşturmada tutuklanan, kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün avukatlarının, Ünlü'ye ait olduğu iddia edilen fuhuş içerikli CD'lerin incelenmemesini talep ettikleri öğrenildi.

SEZEK ÇARK ETTİ

Bugün gazetesinin haberine göre yurtdışından fuhuş amaçlı kadın getirmek ve Ünlü'ye fuhuş amaçlı kadıntemin etmek iddiasıyla tutuklu yargılanan Ünlü'nün yakın adamı Barış Sezek, ifadesinde Fas'tan gelen hayat kadınlarının kendisi ve Mustafa İ. için getirttiklerini iddia etti.

Kadınların uçak biletlerinin parasını da Mustafa İ'nin ödediğini ileri süren Sezek'in bu ifadesi ile Cübbeli'yi korumaya çalıştığı belirtiliyor. Teknik takibe takılan konuşmalarda Ünlü'nün, Sezek'e Fas'tan getirilen kadınları sorduğu görülüyor. "Tehdit, şantaj ve fuhuşa aracılık" suçlamalarıyla tutuklanan Ünlü'nün bu telefon görüşmeleri hakkında susma hakkını kullandığı belirtildi.

Avukatların Ünlü'ye ait olduğu iddia edilen fuhuş içerikli CD'lerin Adli Tıp ve Kriminal tarafından incelenmesini istemediği iddia edildi. Avukatların bu tutumunun ardında CD'lerin gerçek olma olasılığının bulunduğu savunuluyor.