BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeli golcü imzayı attı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'nin golcüsünü sezon sonuna kadar kiraladı.

Abone ol

Gökhan Ünal, Langa'daki tesislerde kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ve futbol şube sorumlusu Kamil Dizar'ın da katılımıyla düzenlenen imza töreninde, kendisini sezon sonuna kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törenin ardından 39 numaralı formasını elinde tutarak basın mensuplarına poz veren Gökhan, turuncu-lacivertli ekipte yeniden eski günlerine dönerek, milli takımda forma giymek istediğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u tercih etmesindeki en büyük nedenin başkan Gümüşdağ ve teknik direktör Abdullah Avcı olduğunu anlatan Gökhan, şunları kaydetti:

''İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u seçmemdeki en büyük nedenlerden birisi hem Göksel başkanımız hem de Abdullah hocamızın olmasıydı. Benim için yeni bir başlangıç olacak. Trabzonspor'dan ayrıldığımdan bu yana bir senedir doğru düzgün, sürekli oynamıyorum. Fenerbahçe'ye gelene kadar sürekli oynayan birisiydim. İnşallah tekrar çıkış yakalayıp, tekrar eski günlere dönüp, tekrar milli takıma gitmek istiyorum. 5 aylık sürede kiralık geldiğimiz için elimden gelenin en iyisini yapıp hem yeni takımıma hem de kendime bir şeyler katmak istiyorum ve tekrar milli takıma seçilerek kaldığım yerden devam etmek istiyorum.''

Başkan Gümüşdağ ise takımın hedeflerine katkı sağlayacak bir oyuncuyla anlaşma yaptıklarını, hem kendisi hem kulüp hem de milli takım için faydalı olacağına inandığını kaydederek, şöyle konuştu: ''Ligde sanıyorum 79-80 golü olan bir isim. İnşallah 100'ler kulübüne bizim takımımızda ulaşır. Teknik heyetimiz ile yaptığımız toplantıda Gökhan Ünal'ı çok önemsediklerini ilettiler. Fenerbahçe kulübüne talebimizi ilettik, yaptığımız anlaşmayla kiralık olarak anlaştık. Bonservisini vermek istemediler. Umarım ki sezon sonunda hem bize hem kendisine hem de milli takıma faydalı olur. İnanıyorum ki mart veya haziran ayında Gökhan Ünal yine milli takımın içinde olacaktır. Bütün kalbimle inanıyorum.''

ZAPATOCNY İÇİN BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTIK
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Zapatocny'nin transferi için Beşiktaş ile anlaştıklarını, siyah-beyazlı futbolcunun Türkiye'den ayrılmadığı takdirde formalarını giyeceğine inandığını ifade etti.

Gökhan Ünal'ın imza töreninde transfere ilişkin soruları yanıtlayan Gümüşdağ, Beşiktaş'a Zapatocny ile ilgili taleplerini ilettiklerini anlatarak, ''Beşiktaş oyuncuyla kendi arasında görüşüyor. Talebimizin karşılığında bize döneceklerdir. Sanıyorum yurtdışına gitme isteği var. Eğer İstanbul'da kalırsa, kulüple herhangi bir sorunumuz yok Beşiktaş ile anlaştık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasını giyeceğine inanıyoruz. Kalmaz dönerse B planı olarak hocamızın başka bir arayışa gireceğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
        
''İBRAHİM AKIN ARAMIZDADIR''
İbrahim Akın için birçok takımın transfer talebinin olduğunun ifade edilmesi üzerine Gümüşdağ, şunları kaydetti: ''İbrahim Akın'ın ismi kulüplerle anılıyor. Sadece o değil Gökhan Süzen ile ilgili gelişmeleri de basından takip ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne  böyle bir talep yok. İkisi de kulübümüze çok katkı sağlayacaktır. İkisi de çok önemli oyunculardır. İbrahim Akın da buradan (A) Milli Futbol Takımı'na gitti. İnanıyorum ki çok çok daha uzun süre katkı sağlayacak. Aramızdadır, böyle bir teklif yok.''