BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.437,99
HABER /  SPOR

Fenerbahçeden teşekkür

Oyuncular ve teknik heyetle, destekte bulunan taraftar ve sporseverlere bir açıklamayla teşekkür etti.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini başarıyla temsil eden oyuncular ve teknik heyetle, destekte bulunan taraftar ve sporseverlere bir açıklamayla teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde oyuncu ve teknik heyete yönelik yer alan açıklamada, ''Üzerlerinde taşıdıkları formanın hakkını vererek onu terleri ile ıslatan ve göğsümüzü kabartan başarılara imza atan, göğüslerindeki ay yıldızlı al bayrağımızla tüm ülkemizi Avrupa'da onurla ve gururla temsil eden futbolcularımız ve teknik heyetimize teşekkür ederiz'' denildi.

Oyuncuların ve teknik heyetin 100 yıllık tarihi olan Fenerbahçe Kulübü'nün şanlı geçmişine yakışır bir şekilde mücadele ederek yine ülkenin gururu oldukları kaydedilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Ülkemizi ve kulübümüzü başarı ile temsil ederken taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandılar. Bizleri gururlandıran başarılara imza atan tüm futbolcu ve teknik heyetimize teşekkür ederiz.

HEDEF BU BAŞARIYI SÜREKLİ KILMAK

Artık hedefimiz Avrupa'da bu yıl yaşadığımız başarıların sürekliliğini sağlamak. Bu hedefe ulaşmamızın ilk adımının da bu yıl da Lig şampiyonluğunu yakalamak olduğunun farkındayız. Bugün taraftarımız futbolcularından şampiyonluk yolunda mücadele ve mutlu sona ulaşmalarını bekliyor. Takımımız taraftarının inancını gerçekleştirecek güç ve kararlılıkta. Bizler de gördüğümüz bu parlak ışıkla onlara şampiyonluk hedeflerinde güveniyor ve inanıyoruz.''

TARAFTARA DA TEŞEKKÜR

Kulüp, oyuncu ve teknik heyetin yanı sıra kendi sahasında yaptığı maçlarda takımlarını yalnız bırakmayan sarı-lacivertli taraftarlara da teşekkürlerini sundu.

Taraftarlara yönelik yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi mücadelesi boyunca kendi sahamızda oynadığımız müsabakalara bizzat gelerek 12. adam olarak görevini eksiksiz yerine getiren, müsabakalarımıza gelemeyen, ancak yüreği daima Fenerbahçe aşkı ile atan, rakip sahalarda takımımızı bir an bile yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederiz.

FENERBAHÇE TARAFTARININ EŞİ BENZERİ YOK

Sadece başarıları alkışlamayı değil takımına her zaman destek vermeyi bilen, iyi gününde kötü gününde takımına destek olan Fenerbahçe taraftarı dünyada eşi benzeri olmayan bir taraftar topluluğu olduğunu herkese gösterdi.

HEP DESTEK TAM DESTEK

'Hep destek tam destek' sözünün sadece bir slogan olmadığını gösteren büyük Fenerbahçe taraftarına kulübümüz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biliyoruz ki taraftarımızın bu desteği sürdükçe hem ülkemizde, hem de uluslararası alanda daha nice başarılara birlikte imza atacağız ve kutlayacağız. Teşekkürler büyük Fenerbahçe taraftarı
.''

BİR TEŞEKKÜR DE SPORSEVERLERE

Fenerbahçe Kulübü, bir teşekkür açıklamasını da tarafsız bir şekilde kendilerine destek veren sporseverler için yaptı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri ile oynadığı müsabakalarda kulüp ayrımı yapmaksızın takıma gönülden destek veren, duaları ile pozitif enerji yaratan tüm sporseverlere teşekkür edilen açıklamada, ''Avrupa arenasında mücadele eden futbol takımımızın aynı zamanda ülkemizi temsil ettiğinin bilincine varmış olarak desteklerini maçlarımıza gelerek, bizlere telefon, faks ve internet yoluyla ulaşarak gösteren herkese gönülden şükranlarımızı sunarız.

BAŞBAKANI UNUTMADILAR

Bu bağlamda Şampiyonlar Ligi mücadelemiz sırasında yakın ilgileri daima bizimle olan başta Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere tüm kamu görevlilerine de ayrıca şükranlarımızı sunarız. Umuyoruz ki önümüzdeki yıl uluslararası kupalarda ülkemizi temsil edecek olan tüm kulüplerimiz bu sezon Fenerbahçe'nin ulaştığı çeyrek final başarısının ötesinde bir başarıya koşar ve bizleri gururlandırırlar.

BU DESTEK DEVAM ETTİĞİ SÜRECE VARIZ

Fenerbahçe Kulübü olarak bizlere destek veren herkese şimdiden bu sezon ulaşmış olduğumuz çeyrek final başarısının ötesinde hedeflere ulaşmak için kendi üzerimize düşenin en iyisini yapacağımıza söz veririz. Arkamızda Türk insanının eşsiz desteği varken daha nice başarılara imza atacağımızdan eminiz. Bir kez daha herkese çok teşekkür ederiz'' görüşlerine yer verildi.