BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'den 19 harekatı

Fenerbahçe yönetimi 3 gün sonra oynanacak Antalya maçı için geçen sezon şampiyonluğa giden sürecin başını hatırlattı

Abone ol

Şike iddianamesinin en sıkıntılı takımı kuşkusuz Fenerbahçe. Ancak sarı lacivertli camia kenetlenmiş durumda. Geçen sezon alınan şampiyonluğun alın teriyle kazanıldığını ispatlamak istiyorlar.

Galatasaray ile kafa kafaya yarışan girişen Fenerbahçe, zor günlerin arefesinde taraftarını diri tutmak istiyor. Sarı lacivertli yönetim son açıklamasıyla 19. şampiyonluk parolasıyla Antalya'dan start verdi.

Fenerbahçe Kulübü'nde yapılan açıklamada, futbol takımının Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maç öncesi, geçen sezon ki Antalya'daki kamp ve alınan 18. haftada alınan galibiyete vurgu yapıldı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada ''19 için yeni bir adım; Antalya'dayız'' başlıklı değerlendirmede, ''Geçen sezon şampiyonluğa olan inancımız, 22 Ocak 2010'da Antalya'da yeni bir soluk kazanmış, taraftarımızın tarihe geçen desteği, çubuklu etrafında kenetlenen takımımızın performansıyla birleşerek 22 Mayıs 2011'de Sivas'ta zafere dönüşmüştü'' denildi.

MUHTEŞEM ATMOSFER ANTALYA'YA TAŞINIYOR

Sarı-lacivertli taraftarlara bugüne kadarki desteği ve örnek duruşu nedeniyle teşekkür edilen açıklamaya şöyle devam edildi:

''Bu sezon ise, tarihimizdeki 19. şampiyonluğa giden yolda, devreyi zirvede bitirmek için, Trabzonspor galibiyetinden 3 gün sonra, 21 Aralık 2011 Çarşamba, Antalya'da sahaya çıkıyoruz. Bu yıl maçlara 90 dakikadan çok daha fazlası gözüyle bakan biz milyonlar, Antalya'da takımımızı yalnız bırakmıyor; Saracoğlu'nun muhteşem atmosferini Antalya'ya taşıyoruz. 90 dakikadan daha fazlası için, zafere bir adım daha atmak için, 21 Aralık 2011 Çarşamba saat 18.00'de Antalya Mardan Stadı'ndayız. Taraftarımıza bugüne kadarki desteği ve örnek duruşu için teşekkür ederiz.''

KAMP PROGRAMI

Fenerbahçeli futbolcular, Spor Toto Süper Lig'de 34 maçlık bölümün devre arasında 4 gün izin yapacak.

Ligde ilk yarının son haftasında 21 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak sarı-lacivertli ekipte, 4 günlük izin 22 Aralık Perşembe günü başlayacak.

Fenerbahçeli futbolcular, 25 Aralık Pazar gününe kadar izin yaptıktan sonra, 26 Aralık Pazartesi günü akşam Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelerek ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.