BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.412,65
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de yeni başkan!Kongre canlı izle

Fenerbahçe Kongresinden oylama devam ederken heyecan dorukta. Fenerbahçe yeni başkanını seçiyor. Fenerbahçe Kongresiyle ilgili gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda ilk gün geride kaldı. Gözler başkanlık seçimine çevrildi.

Fenerbahçe kongresi ile ilgili tüm gelişmeleri İNTERNETSPOR'dan taip edebilirsiniz

UEFA'nın verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasının CAS tarafından onanmasının ardından sarı- lacivertlilerde kongre kararı alınmıştı. 26 Ekim'de çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen toplantıFenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da gerçekleştiriliyor. 
 
Aziz Yıldırım Mehmet Ali Aydınlar ve Yamen Uzun başkanlık yarışına tutuştuğu seçimde üyeler saat 17.00'ye kadar 23 sandıkta oy kullanacak.

SON GELİŞMELER

*Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy verme işlemi başladı.

*Yamen Uzun yeniden aday.. HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
 
AYDINLAR AİLESİYLE GELDİ

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçim için salona gelen Aydınlar, kongre üyeleriyle kısa konuşmalar yaptıktan sonra, oy vereceği 3 numaralı sandığın sırasına geçti. Sandık sırasında eşi Seher ve kızı Zeynep hanımlarla yaklaşık 20 dakika bekleyen Aydınlar, oyunu kullandıktan sonra da bir süre salonda kongre üyeleriyle sohbet etti.

Aydınlar kongreyle ilgili yaptığı açıklamada, bugünün Fenerbahçe için tarihi bir gün olduğunu vurgulayarak, "Biz üzerimize düşeni yaptık. İyi hazırlandık, iyi çalıştık. Belki de Fenerbahçe tarihinin en iyi yönetim kurulu listesini kongre üyelerine takdim ettik. Bundan sonra karar değerli kongre üyelerinin. İnşallah Fenerbahçe için, Türk sporu için hayırlı olur. Kazanan Fenerbahçe olsun" ifadelerini kullandı. 
 
KOLTUK İÇİN 2 ADAY VAR

Kongre öncesi, mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Eski Futbol Federasyonu Başkanı ve kulübün eski yöneticisi Mehmet Ali Aydınlar, Hulusi Belgü ve Yamen Uzun adaylıklarını açıkladı.

Ancak bu 4 isimden Hulusi Belgü, hakkındaki geçici ihraç kararının kaldırılması yönündeki oylamada olumsuz yanıt alınca adaylık şansını da kaybetti.

Bugün yeni başkanını seçecek olan Fenerbahçe'de, üç adaydan biri olan Yamen Uzun yarışta yer almayacak. Adaylığını çektiğini açıkladı..

Bu arada kongrenin başlamasının ardından genç kongre üyesi Barış Aksen de başkanlığa adaylığını açıkladı. Kürsüye gelen ve bir konuşma yapan Aksen, konuşmasının sonunda adaylıktan çekildiğini açıkladı.

MEHMET ALİ AYDINLAR  

MEHMET ALİ AYDINLAR'IN LİSTESİ

Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Selim Koray, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu, Dursun Ekşioğlu, Faik İçmeli, Metin Şen, Engin Keçeli, Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Koray'ın yanı sıra kulübün eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen de Aydınlar'ın listesinde bulundu. 

AZİZ YILDIRIM 

AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ

ASİL ÜYELER: Tahir Perek, Mahmut Uslu, Ömer Temelli, Erhan Türkoğlu, Ahmet Özokur, Nihat Özbağı, İlhan Ekşioğlu, Ender Alkaya, Tolga Deniz Aytöre, Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, İsfendiyar Zülfikari, Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin...

YEDEK ÜYELER: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Selim Kosif, Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan

Mevcut Yönetim Kurulu Üyelerinden Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Yasemin Merçil, Ahmet Ketenci, Ersan Topbaş yeni kurulda yer almayacaklar. Onların yerine ise, Ahmet Özokur, Selim Kosif, Erhan Türkoğlu, Selim Sapan, Metin Doğan yönetim kuruluna dahil edildi.

Deneme