BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.409,42
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray-Kopenhag maçı öncesi Muslera şoku

Kopenhag ve Fenerbahçe maçları öncesi Galatasaray'a oldukça kötü bir haber geldi. Galatasaraylı Muslera Kopenhag maçında forma giyemeyecek

Abone ol

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında 5 Kasım Salı günü deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sarı-kırmızılılara Muslera'dan kötü haber geldi

Ayak parmağında kırık bulunan ve özel bir athel yapılan Fernando Muslera'nın salonda çalıştı ancak Uruguaylı eldivenin 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Muslera böylece kritik Kopenhag ve Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Torku Konyaspor maçına çıktı ancak sahada sadece 9 dakika kalabilen Wesley Sneijder, sağ üst arka adalesinde zorlanma bulunan Hollandalı futbolcunun Kopenhag kadrosunda yer alamayacak.

Öte yandan sakatlıkları süren kaleci Ufuk Ceylan ile Gökhan Zan'ın bireysel çalışma yaptığı vurgulandı. Sakatlıkları bulunan Hakan Balta ile Aurelien Chedjou'nun ise tedavilerinin ardından salon ve sahada çalıştığı belirtildi.

Kopenhag maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan sarı-kırmızılılar, yarın sabah Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a gidecek.