BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.395,33
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin (FB) yeni başkanı kim olacak?

Fenerbahçe'de Kongre heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe'nin yeni başkanı Aziz Yıldırım mı yoksa Mehmet Ali Aydınlar mı olacak?

Abone ol

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılan Fenerbahçe Spor Kulübü 2-3 Kasım 2013 Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda 2. gün başladı.

Dün açıklanan sandık kurulları yerlerini aldı ve üyeler saat 10.00 itibariyle oy verme işlemine başladı. Oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar devam edecek.

YILDIRIM ÜYELERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, oy verme işlemi için salona gelen üyelerle yakından ilgilendi.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurulda Başkan Yıldırım, oy kullanmaya gelen üyeleri merdiven başında karşılayıp elini sıktı. Bazı üyeler ise Aziz Yıldırım ile fotoğraf çektirdi.

SALONDA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanının seçileceği olağanüstü kongre öncesinde polis, geniş güvenlik önlemi aldı.

Ülker Sports Arena’da oy verme işlemi başlarken, dışarıda çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Salon çevresinde toplumsal müdahale araçlarının (TOMA) bulunması dikkatlerden kaçmadı.

AYDINLAR'DAN ÜYELERE YAKIN İLGİ

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurulda üyeleri kapıda karşıladı. Oyunu kullandıktan sonra salonunun griişine geçen Aydınlar, üyeleri kapıda karşılayıp onlarla sohbetti etti.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, seçimde aday babası dahi olsa oyunu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğini söyledi.

AKIN:'KAZANIRSAK İLK İŞ...'

Seçimi kazanmaları halinde çok yeni projelere sahip olduklarını belirten Hamdi Akın, "Fenerbahçe'de şu an yapılacak çok şey var. Öncellikle kongreyi kazandıktan sonra mutlaka Aziz Yıldırıum zamanından kalan yarım projeleri tamamlayacağız. Onun haricinde çok fazla yeni projemiz var. Fenerbahçe'yi dünya kulübü yapmak için bir araya geldik. Yönetim listemizdeki kişilerin hepsi işlerinde çok başarılı. Dolayısıyla çok yeni fikirlerimiz var" şeklinde konuştu.

ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanlarından ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, sarı - lacivertlilerin seçimli olağanüstü genel kuruluna gelerek oyunu kullandı.

13. numaralı sandıkta oy veren Ali Koç, güzel bir kongre gerçekleştirdiklerini belirtti. Koç, "Kim kazanırsa kazansın, inşallah camiamız için hayırlı uğurlu olur." temennisinde bulundu.