BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,06
ALTIN 2.502,95
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde kimler var?

Fenerbahçe'de oylama devam ediyor. Mehmet Ali Aydınlar Başkan adayı. Mehmet Ali Aydınlar'ın listesindeki isimler kimler?

Abone ol

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçim için salona gelen Aydınlar, kongre üyeleriyle kısa konuşmalar yaptıktan sonra, oy vereceği 3 numaralı sandığın sırasına geçti. Sandık sırasında eşi Seher ve kızı Zeynep hanımlarla yaklaşık 20 dakika bekleyen Aydınlar, oyunu kullandıktan sonra da bir süre salonda kongre üyeleriyle sohbet etti.

Aydınlar kongreyle ilgili yaptığı açıklamada, bugünün Fenerbahçe için tarihi bir gün olduğunu vurgulayarak, "Biz üzerimize düşeni yaptık. İyi hazırlandık, iyi çalıştık. Belki de Fenerbahçe tarihinin en iyi yönetim kurulu listesini kongre üyelerine takdim ettik. Bundan sonra karar değerli kongre üyelerinin. İnşallah Fenerbahçe için, Türk sporu için hayırlı olur. Kazanan Fenerbahçe olsun" ifadelerini kullandı. 



MEHMET ALİ AYDINLAR  

MEHMET ALİ AYDINLAR'IN LİSTESİ

Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Selim Koray, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu, Dursun Ekşioğlu, Faik İçmeli, Metin Şen, Engin Keçeli, Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Koray'ın yanı sıra kulübün eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen de Aydınlar'ın listesinde bulundu.