BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.414,15
HABER /  SPOR

Fenerbahçede stoper paniği

Diego Lugano'nun henüz sözleşme imzalamaması, Edu'nun transfer teklifleri alması üzerine harekete geçen F.Bahçe Yönetimi, geniş bir liste hazırladı.

Abone ol

Fenerbahçe Yönetimi, stoper avına çıktı. Önümüzdeki yılın transfer planlaması için kolları sıvayan sarı lacivertliler, Diego Lugano’nun durumunun belirsizliğini koruması üzerine arayışa girdi. Kadroda bulunan ve sözleşmesi devam eden Edu Drecana’nın da yurt dışından cazip teklifler alması üzerine endişeye kapılan transfer komitesi, yerli ve yabancı futbolcular ile ilgili geniş bir liste hazırladı.

Bekir’i bekliyorlar

İlk etapta ligin devre arasında prensip anlaşmasına varılan Gaziantepsporlu Bekir İrtegün’ün işini bitirmeye hazırlanan yönetim, yurt dışından da kaliteli bir stoper almayı planlıyor. Uche ve Högh’den sonra defansın göbeğinde oynayan futbolcular konusunda istikrarı yakalayamayan yönetim, bu kez uzun süre takıma katkıda bulanabilecek isimler peşinde.

Türk savunmacılar kalıyor

Yönetim, alacağı yeni isimle 5 yıllık sözleşme yapacak. İtalya hayalinden bir türlü vazgeçmeyen Lugano ile önümüzdeki hafta son kez görüşecek olan yönetim, rotasını buna göre belirleyecek.

Mevcut kadroda bulunan Önder Turacı, Yasin Çakmak ve Can Arat da elde tutulacak. Bu üç oyuncunun milli takım seviyesinde olması ve tecrübe kazanması da yönetimi geleceğe yönelik umutlandırıyor. Yerli adaylar arasında Sivassporlu Sedat Bayrak, Bursasporlu Ömer Erdoğan, Hacetepe’den Orhan Şam’ın da isimleri bulunuyor. (hürriyet)