BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fenerbahçede son şansları mı?

Oynadıkları futbolla verimli olamayan Lugano ile Deivid için Ankara maçı son şans olabilir.

Abone ol

Fenerbahçe'de oynadıkları futbolla tam verimli olamayan Lugano ile Deivid için Ankara maçı son şans olabilir. Zico bir ışık görmezse bu ikiliyi kulübeye çekecek Fenerbahçe'de oynadıkları futbolla tam verimli olamayan Lugano ile Deivid için Ankara maçı son şans olabilir. Zico bir ışık görmezse bu ikiliyi kulübeye çekecek.

Fenerbahçe'nin şu ana kadar istediği performansı alamadığı iki yabancısı Deivid ve Lugano için tehlike çanları çalmaya başladı. Ligde oynadığı 4 maçta da (Antalyaspor, Sivasspor, Konyaspor, Bursaspor) gol ile tanışamayan Deived'e teknik direktör Zico'nun Ankaraspor maçında son kez ilk 11'de şans vereceği öğrenildi. Avrupa Kupaları'nda Randers'e bir golü olan Deivid'e Brezilyalı teknik adam, "Artık senden ligde gol bekliyorum. Önümüzde zorlu bir maraton var" derken ikinci uyarıyı da Lugano aldı.

Önder'e "hazır ol" dedi
Edu ile uyum sorununu bir türlü çözemeyen yıldız futbolcu için de Ankaraspor karşılaşması son şans... F.Bahçe'deki ilk maçlarına iyi başlayan ve 2 gol 2 de asist yaparak parlayan Lugano'daki büyük form düşüklüğü üzerine Zico, Önder'e 'Hazır ol' dedi. Ankaraspor maçında bu iki futbolcudan istediği verimi alamazsa, Brezilyalı teknik direktör, Newcastle maçı için başka arayışlara girecek. Ankaragücü maçındaki iki golüyle göze batan Selçuk, "Ligde ve Avrupa maçlarında oynamak istiyorum. Bu fırsatı bekleyeceğim" dedi. Ligin ilk haftalarında form düşüklüğü yaşadığını ifade eden genç golcü, "Milli maçlar için verilen aralarda çok çalışarak eski formuma ulaştım. Takıma büyük katkım olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Haber: Bahadır Beyarslan
Kaynak: www.sabah.com.tr